Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Liviu Dragnea a rămas fără titlul onorific de Ambasador al turismului maramureşean

Liviu Dragnea a rămas fără titlul onorific de Ambasador al turismului maramureşean

Un articol de: Traian Avarvarei - 11 Noi 2020, 12:22
Liviu Dragnea a rămas fără titlul onorific de Ambasador al turismului maramureşean Foto: Inquam Photos / George Calin Eveniment

Liviu Dragnea a mai suferit o pierdere. De data aceasta este vorba despre titlul de ”Ambasador al turismului”, pe care fostul șef al PSD îl primise în urmă cu trei ani de la autoritățile maramureșene.

 

 

Liviu Dragnea rămâne fără titlul de ”ambasador al turismului”

 

 

Consiliul Județean Maramureș a decis să îi retragă titlul onorific de "Ambasador al turismului" lui Liviu Dragnea, motivând că e timpul ca autoritățile locale să îndrepte un gest rușions făcut acum trei ani, din obediență pentru ”individul încarcerat la Penitenciarul Rahova în urma unei condamnări penale definitive”.

Propunerea de retrage a titlului a aparținut liderului grupului PMP, Romeo Dobocan, care a solicitat includerea unei declarații pe ordinea de zi a primei şedinţe, la capitolul "Diverse", transmite Agerpres.

În baza acestor argumente, consilierul judeţean Romeo Dobocan a solicitat retragerea titlului onorific acordat lui Liviu Dragnea.

"Avem datoria cu toţii, în baza votului primit de la cetăţeni, să acţionăm cu bună credinţă în ceea ce priveşte reprezentarea Maramureşului şi apărarea imaginii sale. În baza acestui deziderat şi în urma reacţiilor cetăţenilor, vă solicităm să acceptaţi această declaraţie ca act univoc prin care noi, consilierii judeţeni, retragem azi lui Liviu Dragnea titlul onorific de 'Ambasador al turismului Maramureşean' oferit de Consiliul Judeţean Maramureş în data de 19 mai 2017, cu ocazia aniversării evenimentului Zilele Maramureşului", a mai spus Romeo Dobocan în respectiva solicitare. 

Toţi liderii de grup, reprezentanţi ai partidelor politice constituite în cadrul CJ Maramureş, inclusiv cei doi consilieri judeţeni neafiliaţi la niciun grup, şi-au exprimat acordul cu privire la retragerea formală a titlului onorific acordat lui Liviu Dragnea.

 

 

Cum a ajuns Liviu Dragnea la închisoare 

 Mare atenție! Dacă vezi acest obiect în cabina de probă sau în toaleta publică pleacă urgent de acolo. Ce este, de fapt

 

Liviu Dragnea se află în spatele gratiilor din 2019, când a fost condamnat definitiv la 3 ani și jumătate de închisoare, în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman. 

Potrivit procurorilor anticorupție, în calitatea sa de președinte al Consiliului Județean Teleorman, Liviu Dragnea controla și coordona activitatea DGASPC din județ, instituție unde erau încadrate Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica. Deși erau plătite de DGASPC Teleorman, în realitate, însă, cele două lucrau la organizația județeană a PSD. Anchetatorii au notat că Botorogeanu și Stoica nu s-au prezentat la serviciu și nu au desfășurat niciuna dintre activitățile prevăzute în contractul cu Direcția de Asistență Socială.

 

 

Ce probleme de sănătate are Liviu Dragnea

 

 

Avocata, iubita și liderii de partid apropiați lui Liviu Dragnea spun că fostul lider social-democrat are probleme grave de sănătate. Mai exact, dublă hernie de disc, iar apropiații lui se plâng că nu este îngrijit cum trebuie, motiv pentru care, în ultima perioadă, starea lui s-a înrăutățit. Fostul președinte al Partidului Social Democrat ar avea nevoie de o intervenție chirurgicală pentru a se vindeca de afecțiunea care îl chinuie. 

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   Stiri Maramures,   Ambasador