Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Dezvăluiri din întâlnirea lui Dragnea cu cei care susțin construcția Autostrăzii Unirii: `Ne-a spus că banii europeni nu sunt așa mulți, și că doamna Corina Crețu nu prea știe ce vorbește`

Dezvăluiri din întâlnirea lui Dragnea cu cei care susțin construcția Autostrăzii Unirii: `Ne-a spus că banii europeni nu sunt așa mulți, și că doamna Corina Crețu nu prea știe ce vorbește`

Un articol de: B1.ro - 09 Noi 2018, 17:07
Dezvăluiri din întâlnirea lui Dragnea cu cei care susțin construcția Autostrăzii Unirii: `Ne-a spus că banii europeni nu sunt așa mulți, și că doamna Corina Crețu nu prea știe ce vorbește` Foto: facebook.com/dan.radu.501 Eveniment

Liderul PSD, Liviu Dragnea, este de părere că ”doamna Corina Crețu nu prea știe ce vorbește”, când susține că pentru construirea autostrăzii Iaşi-Târgu Mureş pot fi accesate fonduri europene, a povestit Dan Radu, vicepreşedinte al asociaţiei "Moldova vrea Autostradă", care a participat, miercuri, alături de mai mulți membri ai asociației, la o întâlnire cu Liviu Dragnea, imediat după adoptarea proiectului de lege privind construirea autostrăzii. 

Într-o postare pe contul său de Facebook, Dan Radu a mai spus că la întâlnirea cu pricina, Liviu Dragnea ”nu a arătat nici un pic de interes pentru Moldova” și părea că nu înțelege că cei cu care discuta cereau ”salvarea de urgență a unei regiuni întregi, care se depopulează vertiginos”.

”La întrebarea cu banii europeni, ne-a răspuns că banii europeni nu sunt așa mulți, și că doamna Corina Crețu nu prea știe ce vorbește.

Omul nu a arătat nici un pic de interes pentru Moldova, a vorbit la general, nu înțelege că noi cerem salvarea de urgență a unei regiuni întregi, care se depopulează vertiginos.

A rămas, ca vorbă de dat pe ușă afară, că va fi inființată o comisie de lucru cu experți de la noi și cei de la Ministerul Transporturilor (cind? unde? de catre cine? nu mai contează).

Eu unul sunt lămurit. Legea votată ieri nu face două parale în ochii pesediștilor. De aceea au și votat-o.

PS: firește, va urma să facem presiuni pentru bugetarea SF-urilor, pentru lansarea licitatiilor ăn termen, pentru revenirea segmentului Iasi-Tg Mures la Ministerul Transporturilor, conform legii, și multe-multe-multe altele. Mai avem treabă pînă în 2050 :)))”, a scris Dan Radu pe Facebook. 

Proiectul de lege pentru construirea Autostrăzii Unirii Iași – Tg. Mureș, promovat și susținut de Opoziție, a fost adoptat, miercuri, în Plenul Camerei Deputaților, cu 261 de voturi ”pentru”, 2 voturi ”împotrivă” și 5 abțineri.

Comisarul european pentru politică regională Corina Creţu a criticat din nou guvernarea PSD-ALDE, de data aceasta pe tema autostrăzii Iaşi-Târgu Mureş. Oficialul european a declarat că autostrada Târgu Mureş-Iaşi-Ungheni poate fi eligibilă pentru cofinanţare din Fondurile europene structurale şi de investiţii şi este responsabilitatea autorităţilor române să pregătească un proiect în acest sens.A venit acasă și și-a găsit soţul în pat. Când a dat aşternutul la o parte, a împietrit! A plâns ...

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea