Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Fosta soție a lui Dragnea a cerut ÎNCETAREA procesului pentru că A PLĂTIT prejudiciul în valoare de ...

Fosta soție a lui Dragnea a cerut ÎNCETAREA procesului pentru că A PLĂTIT prejudiciul în valoare de ...

Un articol de: B1.ro - 21 Mar 2018, 10:20
Fosta soție a lui Dragnea a cerut ÎNCETAREA procesului pentru că A PLĂTIT prejudiciul în valoare de ... Eveniment

UPDATE: Avocatul care o reprezintă pe Bombonica Prodana a declarat la ieșirea de la ICCJ că fosta soție a lui Liviu Dragnea a achitat doar 33.000 de lei, partea sa din întreg prejudiciul reținut în acest caz. 

Toni Neacșu a precizat că Bombonica Prodana, chiar dacă a achitat prejudiciul, nu recunoaște vinovăția, informează ziare.com. 
 

La Curtea Supremă au loc audieri în dosarul în care Liviu Dragnea este judecat pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual, alături de fosta sa soţie şi de foşti angajaţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman.

Fosta soție a lui Dragnea, Bombonica Prodana, a prezentat în fața instanței un document care, susține ea, demonstrează că a achitat prejudiciul de 108.612 lei. Prin urmare, ea a solicitat încetarea procesului.

Liviu Dragnea este acuzat că, în calitate de preşedinte al CJ Teleorman, respectiv de preşedinte al PSD Teleorman, i-ar fi determinat pe şefii DGASPC Teleorman, să le angajeze fictiv şi să le menţină în funcţii pe două membre PSD: Adriana Botorogeanu şi Anisa-Niculina Stoica. Acestea erau remunerate din fondurile DGASPC deși nu s-au prezentat niciodată la locul de muncă.

Una din declaraţiile cheie este a Floarei Alesu, fost director executiv al DGASPC, care a povestit procurorilor DNA că atunci când a fost pusă în funcţie, s-a dus la Dragnea să-l întrebe ce să facă cu cele două angajate, care nu se prezentau la serviciu. „Dragnea mi-a confirmat că avea cunoştinţă despre această situaţie şi mi-a cerut să le menţin în funcţiile deţinute la DGASPC pe cele două şi respectiv să tolerez în continuare acea situaţie în sensul ca să le las pe cele două să lucreze tot la sediul DGASPC Teleorman, până când va găsi o soluţie de angajare definitivă la sediul PSD Teleorman”, a povestit Alesu.

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   Bombonica Prodan