Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Liviu Dragnea, despre audierea în Comisia de anchetă a SRI: O să aflaţi de la mine lucruri la care nici nu v-aţi gândit

Liviu Dragnea, despre audierea în Comisia de anchetă a SRI: O să aflaţi de la mine lucruri la care nici nu v-aţi gândit

Un articol de: - 05 Mar 2018, 12:28
Liviu Dragnea, despre audierea în Comisia de anchetă a SRI: O să aflaţi de la mine lucruri la care nici nu v-aţi gândit Eveniment

Șeful PSD Liviu Dragnea a declarat luni că se va prezenta la audierile din Comisia de anchetă a activității SRI, precizând că nu a participat niciodată la vreo ”onomastică a lui Maior sau Coldea”.

”Ce am eu de spus, ceea ce ştiu, voi spune în Comisia SRI, nu voi merge acolo nici cu jumătăţi de adevăruri ca George Maior, nici cu minciuni ca alţii, voi spune ce ştiu pentru că am văzut că se conturează o istorie romanţată. Nimeni nu a făcut nimic, toţi au fost buni şi a venit de undeva din cer acest sistem pe care aproape toată lumea îl simte”, a spus Liviu Dragnea.

Acesta a negat informațiile potrivit cărora s-ar fi întâlnit cu fostul șef al SRI, George Maior, la finalul săptămânii trecute. 

”Nu m-am întâlnit. Eu cu Maior am vorbit ultima dată la începutul anului trecut, la un hotel din Bucureşti şi am schimbat câteva cuvinte. N-am avut această onoare să mă întâlnesc cu el”, a mai spus șeful PSD înaintea ședinței CEx al PSD.

Dragnea a mai declarat că la audierea din Comisia de control SRI va spune lucruri complet noi. 

”Aveţi răbdare că o să aflaţi de la mine lucruri la care nici nu v-aţi gândit, dar, după ce mă duc acolo că eu vreau să fac o chestiune instituţională, nu fac can-can. Eu vreau ca, după ce vorbesc eu şi după ce se va încheia activitatea acestei comisii, să se întâmple nişte lucruri. Nu putem să stăm în continuare, să mergem pe bârfe şi nimeni să nu plătească, cu aşa ceva nu sunt de acord. (...) Nu am fost niciodată la o zi onomastică a lui Maior sau Coldea. Prea multe vorbe despre securişti”, a mai spus Dragnea.
 

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   SRI,   George Maior