Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Liviu Dragnea ezită când e întrebat de evenimentele la care a participat împreună cu Florian Coldea: Cred că în 2009 sau în 2013, nu mai țin minte exact (VIDEO)

Liviu Dragnea ezită când e întrebat de evenimentele la care a participat împreună cu Florian Coldea: Cred că în 2009 sau în 2013, nu mai țin minte exact (VIDEO)

Un articol de: - 22 Mai 2017, 12:35
Liviu Dragnea ezită când e întrebat de evenimentele la care a participat împreună cu Florian Coldea: Cred că în 2009 sau în 2013, nu mai țin minte exact (VIDEO) Eveniment

Liviu Dragnea a comentat în fața presei afirmația jurnalistului Dan Andronic că ar fi participat în 2009 la ziua fostului prim-adjunct al SRI, Florian Coldea

"Nu! Este total fals! Nici nu știu când e ziua domnului Coldea și n-am fost la ziua dumnealui", a afirmat Liviu Dragnea.

În schimb, președintele PSD nu a mai fost la fel de sigur pe el și când a fost întrebat de evenimentele la care a participat împreună cu Florian Coldea, ezitând între 2009 sau 2013.

"Da, am fost în 2009, da în 2009 când am fost 12 zile ministru, o perioadă foarte lungă. Cred că atunci da sau în 2013, nu mai țin minte exact. A fost un eveniment organizat la Cercul Militar de către DIPI, nu mai știu, am fost acolo jumătate de oră și am fost în aceeași sală cu domnul Coldea", a afirmat Dragnea.

Liviu Dragnea ezită când e întrebat de evenimentele la care a participat împreună cu Florian Coldea: Cred că în 2009 sau în 2013, nu mai țin minte exact

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   Florian Coldea,   SRI,   Dan Andronic