Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Liviu Dragnea, ordine pentru ministrul Justiției: Să ceară ORNISS să i se transmită dacă persoanele care au vizitat arhiva SIPA aveau acces la informații clasificate ca secrete de stat (VIDEO)

Liviu Dragnea, ordine pentru ministrul Justiției: Să ceară ORNISS să i se transmită dacă persoanele care au vizitat arhiva SIPA aveau acces la informații clasificate ca secrete de stat (VIDEO)

Un articol de: - 30 Mai 2017, 15:48
Liviu Dragnea, ordine pentru ministrul Justiției: Să ceară ORNISS să i se transmită dacă persoanele care au vizitat arhiva SIPA aveau acces la informații clasificate ca secrete de stat (VIDEO) Eveniment

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marți că ministrul Justiției, Tudorel Toader ar trebui să facă demersuri pentru a afla dacă persoanele care au vizitat arhiva SIPA aveau certificat de acces la informații clasificate. 

”Cred că domnul ministru ar trebui să ceară directorului ORNISS să i se transmită dacă toate persoanele care au apărut în procesele verbale că au vizitat arhivele SIPA aveau certificate de acces la informații clasificate ca secret de stat. Este important să știm”, a spus Dragnea. 

”Dacă nu o va face domnul ministru o voi face eu, dar poate și această cerere publică este luat în seamă”, a adăugat liderul PSD. 

Liviu Dragnea, ordine pentru ministrul Justiției: Să ceară ORNISS să i se transmită dacă persoanele care au vizitat arhiva SIPA aveau acces la informații clasificate ca secrete de stat

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   ministrul justitiei,   Tudorel Toader