Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Liviu Dragnea, rege la el acasă! Liderul PSD, întâmpinat cu fanfară și covor roșu la Teleorman (VIDEO)

Liviu Dragnea, rege la el acasă! Liderul PSD, întâmpinat cu fanfară și covor roșu la Teleorman (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 08 Aug 2016, 09:39
Liviu Dragnea, rege la el acasă! Liderul PSD, întâmpinat cu fanfară și covor roșu la Teleorman (VIDEO) foto: adevarul.ro Eveniment

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a fost întâmpinat în judeţul natal cu fanfară şi covor roşu la inaugurarea căminului pentru bătrâni din comuna Saelele din Teleorman. Pe lângă primirea de pomină, oamenii i-au urat şefului PSD să devină preşedintele ţării, arată B1 TV.

Aşa a fost primit preşedintele PSD Liviu Dragnea la inaugurarea Căminului pentru bătrâni din comuna Saelele din Teleorman. Cu mic cu mare, sătenii din localitate s-au adunat în faţa noii investiţii, unde primarul a întins covorul roşu. Şi fanfara din comună a fost chemată pentru Dragnea.

Liviu Dragnea, rege la el acasă! Liderul PSD, întâmpinat cu fanfară și covor roșu la Teleorman

Dragnea a fost întâmpinat de asemena de copii îmbrăcaţi în costum naţional cu pâine, sare şi o ploscă cu vin. Primirea grandioasă nu a fost singura surpriză pregătită pentru Dragnea.

Preşedintelui PSD i s-a oferit o diplomă de excelenţă pentru "Implicarea în dezvoltarea comunei Saelele şi contribuţia adusă la creşterea nivelului calitativ al fotbalului din judeţul Teleorman.

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   Teleorman