Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment VALIZA SE ÎNTOARCE! RISE Project anunță, printr-o imagine grăitoare, noi dezvăluiri din seria #Teleormanleaks (FOTO)

VALIZA SE ÎNTOARCE! RISE Project anunță, printr-o imagine grăitoare, noi dezvăluiri din seria #Teleormanleaks (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 05 Mar 2019, 18:11
VALIZA SE ÎNTOARCE! RISE Project anunță, printr-o imagine grăitoare, noi dezvăluiri din seria #Teleormanleaks (FOTO) Eveniment

RISE Project a dat semnalul unor noi dezvăluiri din seria #Teleormanleaks. Jurnaliștii de investigație au postat pe Facebook o imagine în care apare, într-un cadru sumbru, celebra valiză, având deasupra un buchet de flori.

În primul episod al seriei, RISE Project a scris pe larg despre Nicoleta Pene, responsabila cu banii firmei Tel Drum și mâna dreaptă a lui Petre Pitiș, directorul general al companiei. (Detalii AICI)

Jurnaliștii au scris inclusiv despre facturi ce arată cât a costat mobilarea casei lui Liviu Dragnea, vila din Alexandria, care trebuie filmată cu drona, pentru că nu încape într-o singură fotografie, dar au prezentat și schițe ale proiectului faraonic pentru “castelul” din Mamaia. (Detalii AICI)

De asemenea, ei au prezentat și două mail-uri atribuite lui Ştefan Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, trimise către Petre Pitiş, în anul 2010. Din ele reiese faptul Dragnea Jr. îi cere lui Pitiş ajutor pentru a achita nişte facturi. Ștefan și-ar fi tunat bolidul cu bani de la Tel Drum. (Detalii AICI)

Jurnaliștii RISE Project au scris pe larg și despre partidele de vânătoare la care Liviu Dragnea participa alături de lideri importanţi din PSD, ajunși acum principalii săi aliaţi, cât şi de directorii din compania Tel Drum. Astfel, Liviu Dragnea a vânat de cel puțin 32 de ori la el în județ, în ultimii 9 ani. În 31 dintre aceste ocazii, Liviu Dragnea a participat alături de Petre Pitiș, despre care a afirmat în faţa jurnaliştilor că nu l-ar mai fi văzut de 10-15 ani. Tot la vânătoare a fost însoţit şi de Marian Fișcuci, primul acționar al companiei privatizate pe când Dragnea conducea CJ Teleorman. (Detalii AICI)

Într-un alt episod din #Teleormanleaks, RISE Project a scris despre cum petreceau oamenii lui Dragnea în vila de lux din Brazilia, când firmele lor se înfruptau din banul public. (Detalii AICI)

Citeşte mai multe despre:   rise project,   Liviu Dragnea,   Tel Drum,   TeleormanLeaks