‘Liviu Dragnea se EXTERNEAZĂ cel târziu miercuri’. Rădulescu: ‘Se pare că nu se va opera. Va face gimnastică medicală’

'Liviu Dragnea se EXTERNEAZĂ cel târziu miercuri'. Rădulescu: 'Se pare că nu se va opera. Va face gimnastică medicală'

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea. Deputatul CătălinRădulescua precizat că șeful său se simte mai bine și va fi externat marți seară sau miercuri.

Parlamentarul PSD a declarat că Dragnea nu va fi supus, cel puțin deocamdată, unei intervenții chirurgicale, dar că va urma un program de recuperare acasă.

Starea de sănătate a domnului președinte este mai bună. Se pare că nu se va apela la o intervenție chirurgicală. Se va merge pe proceduri medicale de genul gimnastică sau kinetoterapie. Externarea va avea loc probabil ori în această seară, ori mâine. Apoi începe să funcționeze în mod normal venind la Parlament.

Eu am discutat cu el și înainte să aibă astfel de stări și mi-a spus de mai multe ori că-l doare spatele și chiar îi spuneam că trebuie să facă kinetoterapie și gimnastică. Și eu am avut acum câțiva ani și mi-am revenit.

De obicei este la nivel lombar și este periculos. Asta se întâmplă și la sportivi sau și când stai foarte mult jos. Atunci trebuie să faci gimnastică medicală”, a declarat Cătălin Rădulescu la Realitatea TV.

Urmăriți B1TV.ro și pe