Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Liviu Dragnea își sărbătorește ziua de naștere departe de ochii presei: Unde petrece liderul PSD (VIDEO)

Liviu Dragnea își sărbătorește ziua de naștere departe de ochii presei: Unde petrece liderul PSD (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 28 Oct 2018, 19:55
Liviu Dragnea își sărbătorește ziua de naștere departe de ochii presei: Unde petrece liderul PSD (VIDEO) Foto: Capital Eveniment

Şeful PSD, Liviu Dragnea, îşi petrece ziua de naştere la moşia din Alexandria. Dragnea împlineşte 56 de ani şi sărbătorește departe de ochii presei, informează B1 TV. Preşedintele social-democraţilor a renunţat anul acesta la chefurile din cluburile de fiţe din Bucureşti, aşa cum i-a obișnuit pe apropiați în alţi ani. Dragnea a primit însă mesaje de felicitare pe Facebook. În unele este elogiat iar in altele este criticat aspru.

Pagina de Facebook a lui Liviu Dragnea a fost luată cu asalt, încă de la primele ore ale dimineţii. Internauţii s-au întrecut în a-i trimite liderului PSD mesaje pentru aniversare, care mai de care mai interesante. Simpatizanţii săi i-au compus adevărate osanale, în timp ce alții i-au transmis urări mai puţin prietenoase, cu referire directă la dosarele în care este anchetat, dar şi cu trimitere la cutremurul din noaptea trecută. (Detalii AICI)

Comentariile au fost făcute la ultima postare a lui Liviu Dragnea de vineri 26 ocombrie, cu ocazia zilei de Sfântul Dumitru. Postarea a strâns aproape 750 de comentarii, cele mai multe nefavorabile liderului PSD.

Au fost însă și postări siropase, de la simpatizanți. 

"La mulți ani, domnule președinte! Vă doresc o viață plină de fericire alături de oameni vrednici să vă dăruiască bucurii și recunoștință! Să nu vă lăsați înfrânt NICIODATĂ, pentru că Dumnezeu vă deschide în fiecare zi, noi căi pline de lumină! De un an, de când sunt în Parlament, cuvintele și sfaturile dumneavoastră mi-au înflorit sufletul!", i-a scris o admiratoare.

De asemenea, Dragnea a primit calde urări de la mai multe organizații județene ale PSD.

”Organizația PSD Mehedinți îi adresează cele mai calde urări de sănătate, bucurii și prosperitate, dorindu-i, totodată, să se bucure de multiple realizări în viața personală și profesională”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a PSD Mehedinți.

Un mesaj similar a fost postat și pe pagina organizației PSD Teleorman.

"La mulți ani, domnule președinte! La mulți ani, de-aici, de-acasă! Vă dorim, și ne dorim, să nu ezitați nicio clipă, să nu cedați nicio secundă, niciun pas înapoi! Ba din contră, continuați așa cum vă știm(cum ne știm, de altfel)! Continuați să rămăneți același om vertical, corect și echilibrat; același teleormănean luptător; același român curajos și iubitor de țară!", au scris social-democrații din Teleorman.

Alţi membrii PSD l-au felicitat personal pe Dragnea sau l-au sunat. Este şi cazul deputatului Nicolae Bacalbașa care susţine că nu i-a pregătit niciun un cadou, dar că este "mereu cu gândul bun" la el.

Liviu Dragnea îşi sărbătoreşte ziua de naştere în Alexandria, departe de ochii presei. 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   Stiri Alexandria