Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Loteria bonurilor fiscale aferentă lunii august are loc duminică

Loteria bonurilor fiscale aferentă lunii august are loc duminică

Un articol de: - 20 Sep 2015, 12:13
Loteria bonurilor fiscale aferentă lunii august are loc duminică Eveniment
Ministerul Finanțelor Publice organizează duminică loteria bonurilor fiscale, la care participă toate bonurile emise în luna august.

”Fondul de premiere pentru extragerea lunară este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Astfel, duminică, 20 septembrie a.c., va fi organizată prima etapă de selecție care va consta în extragerea din urne a bilelor care vor desemna ziua și valoarea bonurilor câștigătoare. După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câștigătoare”, se arată într-un comunicat al Ministerului.

Extragerea va avea loc începând cu ora 17.15 în studioul TV al Loteriei Române și va putea fi transmisă, în direct, de către toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video.

Rezultatele vor fi publicate pentru o perioadă de minimum 30 de zile pe site-urile Ministerului Finanțelor Publice, al Agenției Naținale de Administrare Fiscală și al CN Loteria Rmână.

”Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF. (...) Pentru extragerea din data de 19 iulie, în termenul de 30 de zile au fost depuse 4 cereri de revendicare. Totodată, pentru extragerea organizată în data de 16 august au fost depuse 15 cereri de revendicare a premiilor până la data de 15 septembrie, zi în care a expirat termenul de 30 de zile pentru revendicarea premiilor”, se mai arată în comunicat.