Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Loteria Română are un nou director general: Cine este Sebastian Iacob Moga

Loteria Română are un nou director general: Cine este Sebastian Iacob Moga

Un articol de: Sebastian Pricop - 10 Ian 2020, 11:02
Loteria Română are un nou director general: Cine este Sebastian Iacob Moga Eveniment

Sebastian Iacob Moga este începând de vineri noul director general al Companiei Naționale "Loteria Română". Numirea sa a fost validată în ședința de Consiliu Administrativ din ziua precedentă.

"Principala misiune a Companiei Naţionale "Loteria Română" S.A. este de a-şi exploata la maxim activităţile, astfel încât veniturile să crească în fiecare an, în vederea susţinerii politicilor guvernamentale de finanţare a unor obiective de interes naţional. Pentru punerea în aplicare a unei strategii coerente, eficiente şi responsabile, s-a considerat ca fiind necesară numirea unui director general care să fie familiarizat cu planurile şi activităţile companiei, a unui lider cu experienţă, dar care să vină cu o nouă viziune în vederea îmbunătăţirii întregului sistem intern de management. Sebastian Iacob Moga îndeplineşte cu succes toate aceste cerinţe, având o vastă experienţă de manager în cadrul Loteriei Române", precizează instituţia într-un comunicat de presă citat de Agerpres.

Încă din anul 2005, Sebastian Iacob Moga a ocupat mai multe poziţii de conducere la nivelul companiei, inclusiv pe cea de director general şi a coordonat cu succes activitatea mai multor centre teritoriale, fiind un bun cunoscător al operaţiunilor de managament şi marketing. În ultimii ani a deţinut funcţia de manager de zonă al Punctului de Lucru Judeţean Cluj, conform economica.net.
"Consider că experienţa avută în teritoriu, privind dezvoltarea reţelei Loteriei, ar fi un prim argument care să convingă că este loc de mai bine la nivelul întregii companii, că sunt soluţii pentru o creştere a

veniturilor din exploatare, precum şi pentru o creştere a vizibilităţii în piaţa jocurilor de noroc. Sunt destule măsuri care pot fi aplicate, astfel încât să ne putem plia mai bine pe obiectivul principal al companiei, acela de a contribui la finanţarea obiectivelor de interes naţional", a declarat Sebastian Iacob Moga, noul director general al Companiei Naţionale "Loteria Română" S.A. 

Principalele obiective dispuse de către Consiliul de Administraţie pentru noul director general vizează eficientizarea reţelei proprii de vânzare şi întocmirea unui plan de măsuri în vederea implementării platformei online de vânzare a produselor loto.
 

Citeşte mai multe despre:   Loteria Romana