Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Lovitură DE PROPORȚII în Portul Constanța: ZECI DE PERSOANE cercetate de polițiști! Au furat…

Lovitură DE PROPORȚII în Portul Constanța: ZECI DE PERSOANE cercetate de polițiști! Au furat…

Un articol de: - 04 Mar 2018, 17:06
Lovitură DE PROPORȚII în Portul Constanța: ZECI DE PERSOANE cercetate de polițiști! Au furat… Eveniment

Peste 30 de persoane sunt cercetate de poliţişti pentru comiterea mai multor infracţiuni, printre care delapidare, contrabandă cu ţigări şi produse petroliere, valoarea bunurilor confiscate în urma percheziţiilor fiind de aproape 500 de mii de lei.

Polițiștii au făcut 35 de percheziţii domiciliare, în judeţele Constanţa, Tulcea, Galaţi, Brăila, Ialomiţa, Bacău şi Prahova și au vizat au vizat persoane bănuite de furturi de ambarcaţiuni, pescuit ilegal, delapidare, precum şi contrabandă cu ţigări şi produse petroliere.

De asemenea, au fost efectuate controale la bordul a 6 nave sub pavilion românesc pentru verificarea gestionării şi consumului de carburanţi achiziţionaţi în regim suspensiv, scrie stiripesurse.ro.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate o arbaletă cu două săgeţi, aproximativ 1.500 de litri de produs petrolier, opt unelte de pescuit monofilament cu ochiul de plasă sub dimensiunile minime legale, în lungime totală de aproximativ 800 de metri, o bonină de plasă de pescuit din fir nylon, în lungime de 200 de metri, trei unelte de pescuit din fir textil tip ohan, în lungime totală de 250 de metri şi trei prostovoale noi, interzise la deţinere.

De asemenea, au fost ridicate aproximativ 1.000 kilograme de cărbune tip cocs, ambalat în 20 de saci de rafie a câte 50 kilograme fiecare, 1.360  de ţigarete de contrabandă, 57 de telefoane mobile, 13  cartele pre-pay, 13.700 de euro şi 297.700 de lei.

Totodată, au fost depistate la percheziţii un certificat de calificare profesională în specializarea sudor, despre care există indicii că este falsificat, aproximativ 9.800 kilograme de porumb fără documente legale de provenienţă şi care au fost lasată în custodie până la finalizarea cercetărilor, precum şi înscrisuri cu valoare probatorie.