Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Lovitură pentru Klaus Iohannis: Magistrații au respins cererea de suspendare a procesului privind casa de la Sibiu pierdută în instanță (VIDEO)

Lovitură pentru Klaus Iohannis: Magistrații au respins cererea de suspendare a procesului privind casa de la Sibiu pierdută în instanță (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 19 Ian 2017, 08:52
Lovitură pentru Klaus Iohannis: Magistrații au respins cererea de suspendare a procesului privind casa de la Sibiu pierdută în instanță (VIDEO) Eveniment

Lovitură pentru Klaus Iohannis! Curtea de Apel Pitești a respins cererea de suspendare a procesului casei din Sibiu pierdută de Iohannis. Acesta a fost al patrulea termen al procesului, după mutarea cauzei de la Curtea de Apel Braşov.

"Dacă moare o parte a unui proces, ea trebuie înlocuită de moştenitori. Prima soacră a ţării a murit, ea trebuie înlocuită de moştenitori (...) care ar fi singurul moştenitor doamna Iohannis. Folosindu-se de tertipuri procedurale, avocaţii domnului preşedinte încearcă să suspende cauza, să o tergiverseze la maxim, pentru că şansele sunt, din punctul meu de vedere, zero. (...) Aşa spune procedura, dacă decedează una dintre părţi, cauza se poate suspenda până sunt indicaţi şi introduşi în cauză cei care urmează, moştenitorii", a declarat avocatul Virgiliu Viorel Vulcan, reprezentantul celor cu care se judecă familia prezidențială. 

"Hotărârea este irevocabilă, din punctul acesta de vedere am obţinut şi o hotărâre de revizuire a sentinţei prin care acestor bătrâni le-au fost anulate contractele de vânzare-cumpărare, ea este pe rolul Curţii de Apel Alba Iulia. A fost desfiinţată şi acea hotărâre ticăloasă prin care au fost anulate contractele de vânzare-cumpărare. Urmează ca dânşii să-şi reintre în drepturi, iar statul român, prin Ministerul de Finanţe, trebuie să pornească demersurile pentru intabularea acestui spaţiu şi al întregii case în cartea funciară, radierea lui Iohannis şi a soţiei, conform deciziei irevocabile a Tribunalului Braşov, şi al doilea pas, urmează să procedeze la o acţiune privind restituirea sumelor încasate necuvenit", a mai spus avocatul. 

Acesta a fost al patrulea termen al procesului, după mutarea cauzei de la Curtea de Apel Braşov. La termenul anterior, din 7 decembrie 2016, instanța a admis cererea de amânare formulată de avocatul familiei prezidențiale, pentru a o putea introduce pe Carmen Iohannis în calitate de moștenitor al mamei sale, Georgeta Lăzurcă, la rândul ei parte în proces.

Lovitură pentru Klaus Iohannis: Magistrații au respins cererea de suspendare a procesului privind casa de la Sibiu pierdută în instanță

Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis,   Curtea de Apel Bucuresti,   casa ,   proces,   lovitura,   avocat