Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Lucian Bute va boxa pentru prima dată în România pe 9 iulie

Lucian Bute va boxa pentru prima dată în România pe 9 iulie

Un articol de: - 08 Apr 2011, 10:21
Lucian Bute va boxa pentru prima dată în România pe 9 iulie Eveniment

Lucian Bute, împreună cu ministrul Turismului, Elena Udrea, au susţinut o conferinţă de presă, unde au anunţat că următorul meci al campionului va fi în România, pe data de 9 iulie.

Locaţia evenimentului încă nu a fost stabilită, dar organizatorii iau în considerare sala Romexpo şi Sala Polivalentă. Cert este că de săptămâna viitoare Bute va începe pregătirea la Montreal, acolo unde şi locuieşte, după care este posibil să continue pregătirea în Europa.

„Este un vis pe cale să se realizeze. Vin cu mare drag în România pentru a face spectacol. Prin acest meci, prin venirea mea în România, vreau să întorc suportul oamenilor, să mă revansez faţă de ei”, a spus Lucian Bute.

Campionul a declarat că speră ca evenimentul să fie atracţia mondială pe 9 iulie, şi că o să facă tot ce îi stă în putinţă pentru a nu dezamăgi publicul român.

„Este o onoare pentru mine să boxez în faţa tuturor românilor. Din momentul în care am devenit campion mondial, am vrut să vin în România să îmi apăr centura şi mai ştiu că foarte mulţi români, care m-au urmărit de-a lungul carierei mele, şi-au dorit să mă vadă live în România”, a mai spus Bute.

În privinţa adversarului, Bute a declarat că încă nu s-a hotărât cu cine va lupta, şi că IBF, Interbox şi Showtime îl vor alege.

Ministrul Turismului, Elena Udrea a declarat că Nadia Comăneci, Gică Hagi şi Ilie Năstase, români celebri, implicaţi în promovarea României, vor fi invitaţi la meciul lui Lucian Bute, din 9 iulie.

„Este o mare satisfacţie pentru reprezentanţii Ministerului să anunţe că meciul lui Bute se va susţine în România...Avem ocazia să demonstrăm în iulie, că Lucian Bute este în primul rând român, pe lângă campion mondial”, a spus Elena Udrea.

Lucian Bute anunţă primul său meci în România


Citeşte mai multe despre:   Lucian Bute,   meci