Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment SCANDALUL "GREVĂ LA METROU". Lucian Șova: Salariul mediu la Metrorex e de 7.500 lei! Spațiile comerciale au ajuns doar la cine a vrut Ion Rădoi, liderul sindicaliștilor (VIDEO)

SCANDALUL "GREVĂ LA METROU". Lucian Șova: Salariul mediu la Metrorex e de 7.500 lei! Spațiile comerciale au ajuns doar la cine a vrut Ion Rădoi, liderul sindicaliștilor (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 22 Noi 2018, 21:22
SCANDALUL "GREVĂ LA METROU". Lucian Șova: Salariul mediu la Metrorex e de 7.500 lei! Spațiile comerciale au ajuns doar la cine a vrut Ion Rădoi, liderul sindicaliștilor (VIDEO) Eveniment

Lucian Șova, încă ministru al Transporturilor, a declarat că a ajuns în conflict cu Ion Rădoi, liderul sindicatului de la Metrorex, deoarece acesta ține morțiș să decidă el în continuare cine beneficiază de spații comerciale la metrou.

”Ion Rădoi trebuie să știe clar că spațiile comerciale vor fi licitate și cine va oferi prețul cel mai bun va face comerț în aceste spații în condiții civilizate și conform legii.

O companie influentă a beneficiat de un contract încheiat în 2003, prin care primea drept exclusiv asupra a 5.800 mp, la un preț de 100 euro/an/mp. Și această firmă subcontractează. Acest contract a expirat. A luat spații comerciale numai cine a vrut Ion Rădoi. Comecianții sunt chiriași la firma sindicatului”, a declarat ministrul, pentru B1 TV.

El a ținut să precizeze că această companie nu subcontractează în baza unor licitații.

”Salariu mediu e 7.500 lei brut.  8.000 lei brut primește un conductor care nu se expune unor condiții mai grele decât cei de la suprafață”, a mai spus Șova.

Totul în contextul în care liderii sindicatului de la Metrorex susțin că angajații vor intra în grevă dacă salariile nu vor crește cu 42%. Ministrul precizează că asta ar însemna aproape o dublare a prețului călătoriilor. 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Venise să facă curățenie în casa unei bătrâne oarbe. În dormitorul femeii avea să facă o descoperire înfiorătoare. Se afla acolo de 20 de ani

Citeşte mai multe despre:   Lucian Sova,   Ion Radoi,   Metrorex