Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ministrul demisionar al Transporturilor, Lucian Şova: Până la apariția unui decret prezidențial sunt ministru. Știu bine ce fac și fac bine ce știu

Ministrul demisionar al Transporturilor, Lucian Şova: Până la apariția unui decret prezidențial sunt ministru. Știu bine ce fac și fac bine ce știu

Un articol de: B1.ro - 06 Dec 2018, 15:40
Eveniment

Ministrul demisionar al Transporturilor, Lucian Șova, a declarat joi că va rămâne în continuare în la conducerea ministerului până la apariţia unui decret de eliberare din funcție. 

"Vreau să transmit pe această cale tuturor celor interesaţi că eu sunt Lucian Şova şi sunt ministrul Transporturilor. Fac un apel la toţi cei care în spaţiul public dezbat acest subiect să manifeste responsabilitate cu privire la afirmaţiile sau interpretările sau analizele pe care le fac - şi mă refer aici la faptul că orice afirmaţie făcută în spaţiul public de către persoane care au o anume semnificaţie politică sau administrativă în România pot aduce prejudicii activităţii a peste 55.000 de angajaţi, care se află în subordinea mea, şi, prin acest lucru, a milioanelor de utilizatori de servicii de transport, de infrastructură de transport etc. Am vrut să fac aceste declaraţii pentru a clarifica foarte evident un lucru. Sunt ministrul Transporturilor, îmi exercit toate atribuţiile şi toate prerogativele în conformitate cu prevederile legale şi înţeleg să fac acest lucru până când îmi va expira mandatul. (...)

În legătură cu nominalizarea făcută la conducerea Ministerului Transporturilor, recunosc dreptul partidului de guvernământ să facă nominalizări la conducerea oricărui minister şi niciodată, din punctul meu de vedere, comitetul executiv sau preşedintele partidului nu vor avea dreptate doar când fac o nominalizare în legătură cu mine şi ar putea să nu aibă dreptate atunci când fac o nominalizare în legătură cu alt coleg de partid. Subliniez că nominalizările sunt absolut legitime, le susţin, însă, până la apariţia unui decret prezidenţial de eliberare din funcţie, sunt Lucian Şova, sunt ministrul Transporturilor, ştiu bine ce fac şi fac bine ce ştiu", a spus oficialul guvernamental.

Declarația sa vine în contextul în care, miercuri, fostul ministrul Lia Olguța Vasilescu a declarat că începând de joi există un blocaj la Ministerul Transporturilor pentru că încetează mandatul lui Lucian Șova. 
 

Citeşte mai multe despre:   Lucian Sova,   Ministerul Transporturilor
 
 
 
Loading...