Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Lucrări de refacere a finisajelor accesului A, la staţia de metrou Mihai Bravu

Lucrări de refacere a finisajelor accesului A, la staţia de metrou Mihai Bravu

Un articol de: Irina Mina - 14 Mai 2021, 08:04
Lucrări de refacere a finisajelor accesului A, la staţia de metrou Mihai Bravu Foto: facebook.com/pg/metrorexoficial.ro Eveniment

Metrorex transmite că, de vineri până duminică, au loc lucrări de refacere a finisajelor accesului A, la staţia de metrou Mihai Bravu.

Metrorex informează că, în perioada 14.05 – 16.05.2021 (vineri, sâmbătă şi duminică), la staţia de metrou Mihai Bravu, situată pe Magistrala 1, se vor realiza lucrări de refacere a finisajelor accesului A (ieşirea spre Şos. Mihai Bravu). Aceste lucrări presupun decopertarea pardoselilor existente şi pregătirea stratului suport pentru montarea de noi placaje de granit”, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Astfel, pentru buna desfăşurare a lucrărilor şi pentru siguranţa călătorilor, traficul pietonal la accesul A (fără copertină) al staţiei de metrou Mihai Bravu va fi închis.

„Pe toată perioada lucrărilor, zona va fi asigurată corespunzător şi delimitată cu bandă de semnalizare pentru direcţionarea accesului publicului călător. Aceste lucrări se înscriu într-un program ce vizează refacerea finisajelor accesurilor anumitor staţii de metrou care de-a lungul timpului au suferit deteriorări”, a precizat Metrorex.

 

Citeşte mai multe despre:   Metrorex,   metrou