Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ludovic Orban, la call-centre-ul DSP Bucureşti: Am făcut o vizită pentru a le mulţumi voluntarilor care ne ajută (VIDEO)

Ludovic Orban, la call-centre-ul DSP Bucureşti: Am făcut o vizită pentru a le mulţumi voluntarilor care ne ajută (VIDEO)

Un articol de: Irina Mina - 01 Noi 2020, 11:49
Ludovic Orban, la call-centre-ul DSP Bucureşti: Am făcut o vizită pentru a le mulţumi voluntarilor care ne ajută (VIDEO) Foto: gov.ro Eveniment

Premierul României, Ludovic Orban, a efectuat duminică o vizită la call-centre-ul DSP Bucureşti pentru a le mulţumi voluntarilor de la Medicină care răspund cetăţenilor care au nevoie de informaţii. Acolo, 144 de voluntari vor lucra în două schimburi pentru a răspunde la cele 72 de telefoane care au fost operaţionalizate pentru a creşte gradul de răspuns la solicitările cetăţenilor.

Ludovic Orban: Am făcut o vizită să le mulţumim voluntarilor studenţi la Medicină care ne ajută

„Am făcut o vizită să le mulţumim voluntarilor studenţi la Medicină care ne ajută în call-centerele care asigură interacţiunea cu cetăţenii, în bătălia contra covid. Aici este organizat un call-center cu 72 de posturi, prin care se comunică cu cetăţenii municipiului Bucureşti, persoane diagnsticte pozitiv, se efectuază anchete pidemiologice şi se asigură o comunicare cu cei care au nevoie de informaţii”, a afirmat primul ministru.

Oficialul a spus că este un call-center suplimentar faţă de cele care există deja.

„Creşterea ratei de răspuns a fost obiectivul pe care l-am urmărit în mod constant. (...) Sigur că este foarte greu să răspunzi la mii de apeluri, dar s-au făcut îmbunătăţiri”, a menționat Lufovic Orban, care a precizat că, în timp, obiectivul este de a se putea răspunde la toate apelurile, scrie News.ro.

El a menționat că vor lucra în total 144 de voluntari în call-centre-ul respectiv, în două schimburi.

„Am vrut să le mulţumesc public, este un gest foarte frumos (...) fac un lucru extraordinar, le mulţumesc foarte mult că participă alături de noi în efortul de luptă anti-Covid”, a declarat premierul.

Totodată, Ludovic Orban va face şi o vizită la ambulanţa Bucureşti.

„Îi mulţumesc domnului primar general că deja a luat decizii favorabile. A întărit capacitatea Ambulanţei, vrem să vedem cum face faţă Ambulanţa creşterii accentuate a numărului de solicitări. Domnul primar general a luat deja decizia de a suplimenta efectivele Ambulanţei cu 40 de cadre medicale din reţeaua şcolară a ASSMB”, a spus primul ministru.

Ludovic Orban, la call-centre-ul DSP Bucureşti: Am făcut o vizită pentru a le mulţumi voluntarilor care ne ajută (VIDEO)Au divorţat imediat după ce ea i-a trimis poza asta pe Whatsapp! Are ochi de detectiv cine vede de ce

Citeşte mai multe despre:   Ludovic Obran,   coronavirus