Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ludovic Orban, la inaugurarea stadionului Arcul de Triumf: Va fi un stadion dedicat practicării rugby-ului. Sper să vedem cât mai curând acest stadion cu spectatori (VIDEO)

Ludovic Orban, la inaugurarea stadionului Arcul de Triumf: Va fi un stadion dedicat practicării rugby-ului. Sper să vedem cât mai curând acest stadion cu spectatori (VIDEO)

Un articol de: Elena Stanciu - 04 Dec 2020, 18:28
Ludovic Orban, la inaugurarea stadionului Arcul de Triumf: Va fi un stadion dedicat practicării rugby-ului. Sper să vedem cât mai curând acest stadion cu spectatori (VIDEO) Eveniment

Premierul Ludovic Orban a participat vineri seară la recepția proiectului de investiții ”Stadionul Arcul de Triumf”, realizat de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, prin Compania Națională de Investiții. Șeful Guvernului a vorbit, în discursul său, despre faptul că nu este vorba despre un simplu stadion, ci despre un întreg complex de recuperare destinat sportivilor.

 

Ludovic Orban: Mă bucur să fiu prezent la inaugurarea, practic, a unui nou stadion pentru București

 

”Mă bucur să fiu prezent la inaugurarea, practic, a unui nou stadion pentru București. Nu e pentru cine se pregătește, ci este pentru cine se califică. Acest stadion, deși este construit ca să fie stadion de antrenament pentru Campionatul European de Fotbal, va fi de fapt templul rugby-ului românesc, va fi un stadion dedicat practicării rugby-ului și sperăm să găzduiască Campionatul Mondial de rugby de tineret, în 2022”, a declarat Ludovic Orban.

 

Orban: Stadionul Arcul de Triumf nu este doar un stadion, ci este un centru complex de recuperare

 

Referindu-se la dotările acestui centru, șeful Guvernului și-a exprimat speranța ca stadionul Arcul de Triumf să găzduiască spectatori cât mai curând.

”Stadionul are specificitatea că nu este doar un stadion, ci este practic primul centru complex de recuperare, un centru de recuperare care folosește tipuri de terapii de toate felurile, practic toate tehnicile de terapie pentru recuperarea sportivilor. De asemenea, are un aparat de evaluare a stării de sănătate a sportivilor, ultimul răcnet. Doresc echipei naționale de rugby multe succese pe acest stadion. Să vedem cât mai curând acest stadion cu spectatori care să susțină performanțele sportului românesc”, a mai spus Ludovic Orban.

A stat în casă cu un coif vechi de 2500 ani, găsit în Siret. Apoi, mascaţii i-au bătut la uşă şi i-au spus ce e coiful, de fapt. A "îngheţat" !

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Nicușor Dan: E nevoie să punem Bucureștiul pe harta marilor evenimente sportive

 

La rândul său, prezent la eveniment, primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a declarat că Bucureștiul trebuie pus pe harta marilor evenimente sportive.

”Sunt bucuros de inaugurarea acestui stadion, după cel din Ghencea, urmează cel din Giulești. E nevoie să punem Bucureștiul pe harta marilor evenimente sportive, după cum e nevoie să punem Bucureștiul pe harta marilor evenimente culturale. Pentru asta și oamenii din sport, cultură și business au tot suportul meu și pentru asta este nevoie de o colaborare între Guvernul României și Primăria Capitalei, iar pentru asta primul ministrul și-a arătat disponibilitatea pentru astfel de colaborări”, a spus Nicușor Dan. 

Citeşte mai multe despre:   Ludovic Orban,   Stadion Arcul de Triumf