Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ludovic Orban: Ne înclinăm, cu respect, și în fața veteranilor din al doilea Război Mondial, care reprezintă un model pentru generațiile viitoare

Ludovic Orban: Ne înclinăm, cu respect, și în fața veteranilor din al doilea Război Mondial, care reprezintă un model pentru generațiile viitoare

Un articol de: Elena Stanciu - 29 Apr 2021, 12:18
Ludovic Orban: Ne înclinăm, cu respect, și în fața veteranilor din al doilea Război Mondial, care reprezintă un model pentru generațiile viitoare Foto: gov.ro Eveniment

Ludovic Orban, președinte al Camerei Deputaților și lider al PNL, a transmis, joi, un mesaj cu ocazia Zilei Veteranilor de Război. ”Pentru noi, toți, eroismul veteranilor de război reprezintă un exemplu”, a scris Orban într-o postare pe pagina sa de Facebook.

 

Mesajul lui Ludovic Orban cu ocazia Zilei Veteranilor de Război: Eroismul lor reprezintă un exemplu

 

”Ne sărbătorim, astăzi, veteranii de război, în semn de recunoștință pentru toți militarii români care au luptat, în istoria României, pentru suveranitatea și integritatea teritorială a țării noastre. Pentru noi, toți, eroismul veteranilor de război reprezintă un exemplu”, a transmis Ludovic Orban.

În acest context, liderul PNL a amintit că țara noastră este un ”important furnizor de securitate în regiunea Mării Negre” și a ținut s-și exprime recunoștința nu numai față de veteranii de război, ci și față de militarii care își desfășoară acum activitatea.

”Într-o zonă în care provocările în domeniul securității se înmulțesc de la an la an, România a devenit un important furnizor de securitate în regiunea Mării Negre și îşi îndeplineşte cu responsabilitate angajamentele asumate ca aliat şi membru al comunităţii internaţionale.

Îmi exprim recunoștința față de sacrificiile și devotamentul veteranilor care au făcut o prioritate din slujirea drapelului național, dar și față de cei care își desfășoară activitatea, în prezent, în teatrele de operații din afara țării, cu profesionalism și demnitate. Le onorăm sacrificiul şi ne exprimăm întreaga recunoştinţă față de toți militarii care au apărat și continuă să apere, cu propriile vieți, libertatea acestei țări”, a mai scris Orban în mesajul său.

Ludovic Orban: Ne înclinăm, cu respect, și în fața veteranilor din al doilea Război Mondial, care reprezintă un model pentru generațiile viitoare

S-a stabilit data când va trece România la moneda euro! Adio "lei"!

 

Orban: Îmi exprim prețuirea și recunoștința față de faptele de vitejie ale militarilor români

 

Ludovic Orban a mai precizat că veteranii din al Doilea Război Mondial trebuie să reprezinte un model pentru generațiile viitoare.

”La 17 ani de la intrarea României în NATO, în calitate de președinte al Camerei Deputaților, nu pot să nu remarc importanța consensului politic atunci când ne propunem, ca țară, obiective majore, care fac din România un partener de încredere nu doar în relația cu organizațiile internaționale, ci și pentru cetățenii acestei țări.

Cu ocazia Zilei Veteranilor, îmi exprim prețuirea și recunoștința față de faptele de vitejie ale militarilor români. Ne înclinăm, cu respect, și în fața veteranilor din al doilea Război Mondial, care reprezintă pentru societatea românească un model pentru generațiile viitoare și îi omagiem pe cei care și-au pierdut viața în luptă.

Le transmit veteranilor români întreaga recunoștință, multă sănătate și La Mulți Ani!”, a precizat Ludovic Orban.

Mesaje de Ziua Veteranilor de Război au transmis și președintele Klaus Iohannis și premierul Florin Cîțu.

 

 

Citeşte mai multe despre:   Ludovic Orban,   Ziua veteranilor