Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Luptă pe coroană, între frații Cioabă. Daniel: Dorin a amenințat că va arunca mai mulți oameni pe focul priveghiului (VIDEO)

Luptă pe coroană, între frații Cioabă. Daniel: Dorin a amenințat că va arunca mai mulți oameni pe focul priveghiului (VIDEO)

Un articol de: - 15 Oct 2013, 15:31
Luptă pe coroană, între frații Cioabă. Daniel: Dorin a amenințat că va arunca mai mulți oameni pe focul priveghiului (VIDEO) Eveniment
Dorin Cioabă critică faptul că, deși nu s-a implicat niciodată în activitatea tatălui său, fratele lui, Daniel, s-a trezit că vrea să fie rege.

Pe de altă parte, Daniel Cioabă spune că titlul de rege trebuia să îi revină, ca decizie a Consiliului de Coroană.

Referitor la noaptea dinainte înmormântării tatălui meu. Din câte știu, în orice familie, rufele se spală în familie, dar dacă e dorința fretelui meu să se afle ce s-a întâmplat în acea seară, sunt dispus să o spun cu drag. În seara de 22 august, joi, în ultima seară de priveghi, Dorin a convocat consiliul de coroană în ideea în care va fi propus ca rege internațional al romilor. Văzând că în acea seară consiliul de coroană a devenit un ring de bătăi deoarece consiliul nu îl voia pe el și mă dorea pe mine, imediat a scos pe toată lumea afară. Pe unul dintre membrii consiliului era gata să îl lovească cu ciocanul lui de judecător”, a povestit Daniel Cioabă.

După care, fiecare persoană din Consiul care spune că nu el are dreptul și eu am dreptul, era dușmanul lui de moarte. A amenințat mai mulți oameni de la Târgu Jiu că îi va arunca pe focul privegiului. Oamenii aceia nu au mai stat la priveghi de frică”, a continuat Daniel.

A amenințat că va aduce oamenii lui și îi va arunca pe foc dacă mai dezvoltă aceste discuții. Apoi, el, văzând că nu are niciun fel de susținere nici din partea familiei, nici din partea Consiliului de coroană, a apelat la Iulian Rădulescu eptnru a-l încorona în cimitir pentru că știa că nu își poate face încoronarea lângă mormântul tatălui meu”, a mai spus el.

Între timp, am luat hotărârea ca el să fie încoronat ca rege internațional al romilor și eu rege al romilor din România, lucru care s-a și întâmplat. Ceea ce vreau să precizez este că fratele meu a decăzut din drepturile lui de moștenitor al coroanei din două motive. Primul este că în tradiția noastră este băiatul care rămâne să aibă grijă de părinți acela va moșteni și averea și toate titlurile. A doua problemă, pentru că el nu are copii. Din cauza asta a decăzut din funcția de rege al romilor. Noi, fiind destul de blânzi cu el, am acordat o situație de compromis, pentru a nu-l face de râs, să se înjosească la serviciile lui Iulian Rădulescu am acceptat să se încoroneze cu o coroană improvizată, aici, lângă sicriul tatălui meu. Ba mai mult, dându-i o funcție foarte mare, cea de rege internațional”, a explicat Daniel Cioabă.

Luptă pe coroană, între frații Cioabă