Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Mafia industriei mezelurilor. Dezvăluiri șocante ale unui deputat PNL: Avem carne din rezerva NATO de 40 de ani. Există o bursă ascunsă

Mafia industriei mezelurilor. Dezvăluiri șocante ale unui deputat PNL: Avem carne din rezerva NATO de 40 de ani. Există o bursă ascunsă

Un articol de: - 29 Iul 2016, 11:11
Mafia industriei mezelurilor. Dezvăluiri șocante ale unui deputat PNL: Avem carne din rezerva NATO de 40 de ani. Există o bursă ascunsă Eveniment

Deputatul PNL Mircea Dolha a făcut o serie de dezvăluiri șocante despre industria mezelurilor. Acesta a deținut în trecut o fabrică de procesare a cărnii și a povestit cum sunt presați importantorii să cumpere carne congelată de 40 de ani, pentru ca mai apoi să o revândă pe piața românească.

"Cunosc foarte bine ce se întâmplă în România. Zicem că avem corupție în țara noastră, dar este floare la ureche față de ce se întâmplă în unele țări europene. Hai să îi spunem Comisiei Europene că avem carne din rezerva NATO de 40 de ani care vine pe furiș și sunt invitați importatorii să o ia. Eu vorbesc în cunoștință de cauză. Timp de 12 ani, am deținut în privat o fabrică de mezeluri. Există o bursă ascunsă. Primești mail-uri, telefoane în care ți se spune că ți se oferă marfă ieftină de acolo cu condiția să fii tu cel care o primește", a zis Mircea Dolha la Antena 3.

Dolha a precizat că fabrica pe care a deținut-o avea o capacitate mică și nu a căzut în capcana presiunilor externe.

"Norocul meu a fost că aveam o fabrică de produse tradiționale, cu o capacitate de o tonă pe zi și nu renta ca să mă ocup de așa ceva. Oricum nu făceam așa ceva pentru că sunt un om care se respectă", a mai zis liberalul.

Nu este prima dată când liberalul se revoltă în acest caz. Acesta a mai mustrat și în alte rânduri inspectori ANSVSA că nu își fac treaba.

“Cum să le dăm copiilor noştri să mănânce aşa ceva. Îmbolnăvim naţia asta. Credeţi-mă, dumneavoastră (n.n. – ANSVSA) aici aveţi un cuvânt greu de spus şi trebuie să-l spuneţi. Dacă nu conţine lapte şi dacă nu conţine carne, out, de tot, astea nu sunt produse alimentare! Indiferent la ce preţ intră în ţara noastră şi de unde, dacă vrem o naţie sănătoasă, respectaţi-ne regulile noastre interne! “, a declarat parlamentarul liberal în luna februarie a acestui an.

Citeşte mai multe despre:   NATO