ÎNFIORĂTOR! Doi tineri au fost înjunghiați într-un magazin. Agresorul se afla sub influența băuturilor alcoolice

ÎNFIORĂTOR! Doi tineri au fost înjunghiați într-un magazin. Agresorul se afla sub influența băuturilor alcoolice

Caz șocant în Neamț. Doi tineri au fost înjunghiațide către un bărbat beat, într-un magazin alimentar. Victimele în vârstă de 23 și 29 de ani au fost duse la spital, iar agresorul a fost reținut de polițiști.

ROMÂNIA, ÎN LACRIMI: FLORIN PIERSIC JR., MESAJ DESPRE MOARTEA TATĂLUI SĂU …E EXTREM DE DUREROS

Autoritățile au fost sesizatecă un tânăr, de 23 de ani, din Timișești, a fost înjunghiat, în timp ce se afla într-un magazin alimentar din localitate și au stabilit că agresorul este un bărbat, de 32 de ani.

Se pare că cei doi nu au avut niciodată vreo altercație, care să-l fi făcut pe agresor să se răzbune. Probabil doar aburii alcoolului l-au împins să facă un gest atât de necugetat, scrie cancan.ro.

ADIO, RONA HARTNER! VESTEA TRISTĂ DESPRE MAREA ACTRIȚĂ A FOST CONFIRMATĂ! CU REGRET VĂ ANUNȚĂM CĂ…

În timpul scandalului, bărbatul l-a înjunghiat de mai multe ori, cu un cuțit, pe tânărul de 23 de ani iar pe altul, de 29 de ani, l-a tăiat pe mână. Victimele au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale, iar agresorul a fost reținut de polițiști.

Acum el este cercetat pentru lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. De asemenea, el va fi prezentat magistraților, cu propunere de arestare preventivă.

Urmăriți B1TV.ro și pe