Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment MAI: Câţiva suporteri unguri au spart geamul unui autoturism cu români, la Comarnic

MAI: Câţiva suporteri unguri au spart geamul unui autoturism cu români, la Comarnic

Un articol de: - 11 Oct 2014, 17:23
Eveniment

Peste 12 mii de jandarmi şi poliţişti au fost mobilizaţi pentru a asigura liniştea şi ordinea la meciul dintre România - Ungaria. Ministrul Gabriel Oprea a anunţat că s-au înregistrat incidente minore. La Miercurea Ciuc un grup de suporteri unguri au tulburat ordinea în urma consumului de alcool, iar la Comarnic alţii au spart geamurile unei maşini. Aceştia au fost identificaţi şi amendaţi.

Nici suporterii români nu au scăpat de poliţie. Cei care au aprins torţe în Gara de Nord au plătit şi ei amenzi.

Trenul care a adus fanii unguri la meci a fost însoţit tot timpul de 50 de poliţişti, iar pe traseu 1.500 de jandarmi şi 4.500 de poliţişti au asigurat ordinea.

Alţi 1.200 de suporteri au venit cu maşinile personale. S-au înregistrat şi incidente minore...

„Până în prezent am înregistrat un incident la Miercurea Ciuc, unde pe fondul consumului de alcool, un grup de suporteri unguri au tulburat ordinea publică, fiind sancționați contravențional. Totodată, au fost sancționați și doi suporteri români sosiți astăzi în București, care au aruncat cu petarde în Gara de Nord. De asemenea, a existat un incident la Comarnic, unde câțiva suporteri unguri au spart geamul unui autoturism în care se aflau cetățeni români. Suporterii respectivi au fost identificați, iar poliția va aplica, față de ei, măsurile legale”, a afirmat ministrul de Interne, Gabriel Oprea.

Traficul în zona Arenei Naţionale a fost restricţionat de la orele prânzului. Abia după ce se va încheia partida România -Ungaria circulaţia va reveni la normal. Ca rute ocolitoare pot fi alese- şoseaua Mihai Bravu - şoseaua Iancului sau Pantelimon.

Citeşte mai multe despre:   Gabriel Oprea
 
Loading...