Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Mai multă Europă cu mai puţini europeni: "De acum înainte, orice e posibil - copiii noştri vor purta burcă peste tatuaje sau vor face expediţii exotice, în sălbăticia Europei de Est. Ultimii 50-60 de ani au trecut degeaba"

Mai multă Europă cu mai puţini europeni: "De acum înainte, orice e posibil - copiii noştri vor purta burcă peste tatuaje sau vor face expediţii exotice, în sălbăticia Europei de Est. Ultimii 50-60 de ani au trecut degeaba"

Un articol de: - 14 Sep 2015, 13:26
Mai multă Europă cu mai puţini europeni: "De acum înainte, orice e posibil - copiii noştri vor purta burcă peste tatuaje sau vor face expediţii exotice,  în sălbăticia Europei de Est. Ultimii 50-60 de ani au trecut degeaba" Eveniment
Cu fiecare imigrant care vine din Orientul Mijlociul sau Africa, Europa se îngustează. Cu o populație în scădere, mai ales în țările civilizate ale bătrânului continent, vom spune în curând că avem “mai multă Europă cu mai puțini europeni”, consideră europarlamentarul Traian Ungureanu.

Imigranții vin cu obiceiuri, tradiții și o cultură total diferită față de a noastră, iar acest lcuru se va simți în “înfățișarea Europei”.

De acum înainte, orice e posibil: copiii noştri vor purta burcă peste tatuaje sau vor face expediţii exotice, dincolo de graniţa zonei euro, în sălbăticia Europei de Est. Orice se poate şi nimic din ce se poate nu e vizibil pentru liderii Europei Unite gata de divizare”, scrie Ungureanu într-un editorial pentru Adevărul.

Cancelarul Angela Merkel vrea să scrie istorie prin deschiderea porților Europei refugiaților, neluând în calcul răul pe care îl poate face propriei țări, dar și întregului continent.

Ce pare acum o ajustare de moment va naşte o Germanie necunoscută şi va împrăştia Europa pe contururi peste care ultimii 50-60 de ani au trecut degeaba. Doamna Merkel a deschis porţile atît cît o cere nepieritorul sentiment de vinovăţie german.

Dacă doamna Merkel a deschis porţile pentru a reduce la tăcere stînga germană şi pentru a deveni o Maica Theresa Merkel intangibilă în dezbaterile publice, foarte bine. Obiectivele au fost atinse”, spune eurodeputatul român.

Un alt semnal de alarmă tras asupra Uniunii Europene sunt cotele de imigranți pe care Merkel și Junker vor să le impună celorlalte țări membre.

Au risipit orice aparență de egalitate în raporturilr europene”, consideră Ungureanu. “Cei doi să limpezească dacă Germania aparține UE sau Uniunea aparține Germaniei”, adaugă acesta.

Criza imigranților ar putea aduce sfârșitul Uniunii Europene și al Spațiului Schengen. Țările au început să piardă controlul frontierelor, începând să închidă granițele, în încercarea disperată de a-și apăra identitatea și fluxul refugiaților.

Cotele impuse fără consultări sînt o probă de ipocrizie consolidată. Cotele dictate de sus au reactivat falia Vest-Est. Europa e, din nou, suma propriilor sciziuni

Mesajul spune: mai multă Europă cu mai puţini europeni. Şi e absurd!”, conchide Traian Ungureanu.  


Citeşte mai multe despre:   imigranti,   refugiati,   Traian Ungureanu,   alegeri europarlamentare