Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Mai multe căi de acces din trei stații de metrou, ÎNCHISE: Se fac lucrări de modernizare a instalației de taxare

Mai multe căi de acces din trei stații de metrou, ÎNCHISE: Se fac lucrări de modernizare a instalației de taxare

Un articol de: - 26 Apr 2017, 07:56
Foto: Metropotam Eveniment

Metrorex va închide miercuri, 26 aprilie, mai multe căi de acces a trei stații de metrou, pentru modernizarea instalației de taxare, iar căile de acces vor fi redeschise pe data de 5 mai.

Între 26 aprilie și 5 mai, unele căi de acces (NU întreaga stație) vor fi închise astfel: În stația Republica vor fi închise accesurile dinspre Bulevardul Basarabiei, Șoseaua Dudești-Pantelimon și gara Titan-Sud, în stația Nicolae Grigorescu va fi închis accesul dinspre Bulevardul Nicolae Grigorescu, iar în stația Titan va fi închis accesul dinspre Bulevardul Nicolae Grigorescu, Parcul IOR.

„Începând cu 26.04.2017 vor fi deschise următoarele căi de acces, modernizate: staţia Republica –Acces A (bulevardul Basarabiei), staţia Titan – Acces B (bulevardul Nicolae Grigorescu, strada Liviu Rebreanu) şi staţia Nicolae Grigorescu – Acces A (bulevardul Camil Ressu, Aleea Fuiorului)”, se arată într-un comunicat al Metrorex, citat de Libertatea.

În perioada 19-25 aprilie, s-a lucrat la modernizarea sistemului de control-acces a trei stații de metrou din București, iar în perioada următoare, stațiile de metrou cu o singură ieșire vor fi închise o săptămână pentru lucrări de modernizare. Cele aflate pe listă sunt:

-Pantelimon

-Apărătorii Patriei

-Costin Georgian

-Pipera

-Aurel Vlaicu

-Dimitrie Leonida

-Tineretului

-Basarab

-Constantin Brâncoveanu

 

Citeşte mai multe despre:   Metrorex,   metrou,   modernizare
 
Loading...