Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Mai multe localități din șase județe din sudul țării au rămas fără energie electrică din cauza ninsorii

Mai multe localități din șase județe din sudul țării au rămas fără energie electrică din cauza ninsorii

Un articol de: - 27 Noi 2013, 11:09
Mai multe localități din șase județe din sudul țării au rămas fără energie electrică din cauza ninsorii Foto: opiniatimisoarei.ro Eveniment

Ninsoarea și viscolul au lăsat fără curent electric, miercuri, 16 localități din județele Dâmbovița, Olt, Mehedinți, Giugriu, Vâlcea și Dolj. Potrivit Ministerului Afacerilor Interne, echipele de la Electrica au intervenit pentru remedierea avariilor.

Începând de marți seară, autoritățile au intervenit cu utilaje de deszăpezire în zonele în care a nins. Astfel, nu au fost anunțate închideri de drumuri naționale sau județene.

"La nivel naţional, nu sunt probleme cauzate de efectele meteorologice nefavorabile. La această oră, nu sunt în desfăşurare acţiuni ale Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă de intervenţie pentru înlăturarea efectelor fenomenelor hidrometeorologice periculoase", a precizat MAI.

În judeţele Argeş, Giurgiu şi Mehedinţi au fost activate, din ordinul prefecţilor, Comandamentele Operaţionale Judeţene, iar dacă va fi necesar, astfel de comandamente vor fi înfiinţate şi în alte judeţe.

Pe mai multe drumuri din judeţele Argeş, Covasna, Hunedoara, Ilfov, Dâmboviţa, Giurgiu, Gorj, Mehedinţi, Prahova, Olt, Teleorman şi Vâlcea, circulația este îngreunată, însă nu sunt porțiuni de drum închise din cauza vremii.

Pe unele artere rutiere din aceste zone, stratul de zăpadă amestecată cu material antiderapant măsoară între unu şi trei centimetri.

Citeşte mai multe despre:   ninsoare