Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Mai mulți turiști au rămas blocați peste două ore în Roata Mare din Salina Turda din cauza unei defecțiuni

Mai mulți turiști au rămas blocați peste două ore în Roata Mare din Salina Turda din cauza unei defecțiuni

Un articol de: - 19 Aug 2013, 17:15
Mai mulți turiști au rămas blocați peste două ore în Roata Mare din Salina Turda din cauza unei defecțiuni Foto: salinaturda.eu Eveniment
Doisprezece turiști au rămas blocați, luni, timp de două ore și jumătate în Roata Mare din Salina Turda, situată în Mina Rudolf, la o adâncime de 80 metri, din cauza unei defecțiuni, relatează Mediafax.

Turiștii au fost coborâți cu ajutorul unei macarale.

Potrivit primarului municipiului Turda, Tudor Ștefănie, 12 turiști au rămas blocați în Roata Mare, îndă ”au fost căbărâți în siguranță, după două ore și jumătate, cu ajutorul unei macarele de către angajații salinei și ai firmei care se ocupă de menetanța roții”.

"A fost o problemă tehnică, apărută la un braţ al uneia dintre gondolele Roţii Mari. Acesta s-a forfecat şi a atins roata, moment în care aceasta s-a oprit. Este prima dată de la inaugurarea Salinei Turda, în 2010, după modernizarea cu fonduri europene, când are loc un astfel de incident”, a declarat primarul.

Totodată, Ștefănia a precizat că Roata Mare este evaluată de specialiști din punct de vedere tehnic.