?>
Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment OFICIAL! Toți românii vor pierde bani la pensie: Vezi doar AICI câți bani vei primi mai puțin de luna viitoare...

OFICIAL! Toți românii vor pierde bani la pensie: Vezi doar AICI câți bani vei primi mai puțin de luna viitoare...

Un articol de: B1.ro - 14 Feb 2019, 07:44
Eveniment

Scandal pe noua lege a pensiilor, care nu va repara una dintre marile nedreptăţi ale actualului sistem: respectiv cumularea pensiilor speciale cu cea publică.

POZE INTIME CU SMILEY ȘI GINA PISTOL! AU FĂCUT-O ÎN VĂZUL TUTUROR! INCREDIBIL CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN CULISE

Astfel, dacă pensionarii de rând vor fi obligaţi, în continuare, să opteze pentru o singură categorie de pensie, senatorii, militarii sau deputaţii vor avea venituri obţinute din pensia publică şi cea specială.

BOMBA ANULUI ÎN SHOWBIZ! DANIEL BUZGUDAN, SCENE FIERBINȚI CU RALUCA BĂDULESCU! SUNT IMAGINILE MOMENTULUI

Potrivit noului proiect de lege, persoanele care îndeplinesc condiţiile de pensionare şi nu fac obiectul unor legi speciale nu pot beneficia de una dintre următoarele patru categorii de pensii publice: pensia pentru limită de vârstă; pensia anticipată; pensia de invaliditate; pensia de urmaş.

REPEDE CLICK AICI: IERI SLĂBUȚE, AZI GRĂSUȚE! ELE SUNT VEDETELE DIN ROMÂNIA CARE S-AU ÎNGRĂȘAT MAI MULT DE 50 DE KILOGRAME!

În cazul lor, legea prevede că o persoană poate beneficia de o singură categorie de pensie dintre cele prevăzute”.

Excepţie face totuşi ajutorul pentru soţul supravieţuitor.

Dacă soţul supravieţuitor nu optează pentru o pensie de urmaş, el poate beneficia, pe lângă pensia proprie, de un ajutor lunar de 25% din pensia soţului decedat, aflată în plată sau cuvenită la data decesului, iar suma totală încasată nu depăşeşte 80% din salariul minim brut pe economie, potrivit a1.ro.

În acest caz, solicitantul va trebui să îndeplinească următoarele condiţii: a realizat stagiul complet de cotizare, a împlinit vârsta standard de pensionare sau nu s-a recăsătorit sau durata căsătoriei a fost de cel puţin 10 ani.

 
 
 
Loading...