Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Mama elevei care și-a SNOPIT ÎN BĂTAIE o colegă cere clemență: Flavia este un copil foarte bun. Rebeca a înjurat-o, a povestit niște lucruri despre ea (VIDEO)

Mama elevei care și-a SNOPIT ÎN BĂTAIE o colegă cere clemență: Flavia este un copil foarte bun. Rebeca a înjurat-o, a povestit niște lucruri despre ea (VIDEO)

Un articol de: - 17 Mai 2017, 13:38
Mama elevei care și-a SNOPIT ÎN BĂTAIE o colegă cere clemență: Flavia este un copil foarte bun. Rebeca a înjurat-o, a povestit niște lucruri despre ea (VIDEO) Eveniment

Eleva din Oradea care și-a snopit în bătaie o colegă cere clemență. Flavia își cere scuze pentru comportamentul său, iar mama sa transmite un mesaj public adolescentei bătute și familiei acesteia.

„Mie și fiicei mele ne pare foarte rău pentru tot ceea ce s-a întâmplat. Ne cerem scuze de la această fată și de la familia ei. Nu ne-am dorit nici o clipă să se întâmple aceste lucruri. Nu există nicio scuză pentru ceea ce s-a întâmplat”, trasmite mama Flaviei.

Totuși, aceasta îi ia apărarea fiicei, spunând că totul a pornit după ce Rebeca a înjurat-o pe Flavia.

“A înjurat-o. A povestit despre ea niște lucruri, care chiar dacă le știa și erau așa, nu trebuia să le povestească, trebuia să le țină pentru ea. Au fost alte persoane în situația asta care au întărâtat și au provocat acest conflict. Filmarea publicată nu este de la început, este doar de la momentul în care Flavia începe să o lovească.

Nu este numai Flavia în acest caz și totuși numai despre ea se vorbește și numai ea este denigrată.

Doresc să mai punctez doar că Flavia este un copil foarte bun, nu este copilul pe care îl vedeți în acea filmare. A greșit, îi pare nespus de rău. Orice ar fi este copilul meu și sunt alături de ea ”, spune femeia, potrivit bihon.ro.

Oradea: O elevă a fost bătută crunt și umilită de alte două tinere

Cele trei fete implicate în conflict s-au împăcat între timp.Mare atenție! Ministrul Sănătății a făcut anunțul despre vaccinarea copiilor

“Nu este o justificare, nu este o motivație, dar doresc să se știe acest aspect.  Repet, îmi pare rău, sper ca părinții acestei fete să poată să treacă cu bine peste această traumă pe care a creat-o fiica mea, dar consider că situația este puțin exagerată atâta timp cât fiica mea și Rebeca au venit la mine în casă după tot ceea ce s-a întâmplat”, a conchis mama Flaviei.

Și tataăl elevei a avut un punct de vedere. Citește mai multe AICI

Citeşte mai multe despre:   eleva,   bataie,   Stiri Bihor,   Stiri Oradea