Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Managerul Ambulanței București: În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 1.226 de solicitări. Numărul de apeluri nu a crescut excesiv (VIDEO)

Managerul Ambulanței București: În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 1.226 de solicitări. Numărul de apeluri nu a crescut excesiv (VIDEO)

Un articol de: - 31 Dec 2014, 13:21
Managerul Ambulanței București: În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 1.226 de solicitări. Numărul de apeluri nu a crescut excesiv (VIDEO) Foto: radioconstanta.ro Eveniment

Ambulanţa București a avut noaptea trecută sute de solicitari dintre care jumătate au fost cazuri de urgenţă majoră. Totuși, managerul Ambulanței București, Alis Grasu, a declarat că numărul solicitărilor nu a crescut excesiv în ultimele ore.

”La serviciul de Ambulanță București-Ilfov numărul solicitărilor nu a crescut excesiv, astfel că în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 1226 de solicitări. Dintre acestea, aproape 600 au fost cazuri de urgență de cod galben și cod roșu. Din totalul cazurilor au fost 38 de persoane fără adăpost care au fost transportate, o parte la spitalele de urgență, altă parte la adăposturile primăriilor. Au fost 14 lipotimii în loc public, 8 traumatisme prin cădere, cu supiciune de fractură, luxație, entorsă. De asemenea, 11 doamne au fost transportate la spital ca să nască. Și a fost o singură intoxicație cu alcool”, a explicat Alis Grasu.

Având în vedere că meteorologii anunță că noaptea dintre ani va fi extrem de geroasă, managerul Ambulanței București recomandă locuitorilor Capitalei să poarte haine călduroarse, mai ales dacă plăniuesc să petreacă revelionul în stradă și să consume băuturi alcoolice în cantități moderate.
 
”Obligatoriu oamenii trebuie să se îmbrace foarte bine dacă au de gând să facă Revelionul în gerul de afară. Îmbrăcămintea trebuie să fie adecvată, în mai multe straturi subțiri, dar călduroase, iar la exterior să aibă obligatoriu o haină impermeabilă și care să îi protejeze de umezeală și vânt. Să își protejeze cu mare grijă extremitățile. Și categoric să nu consume alcool decât în cantitate moderată sau deloc. Abia când o să ajungă acasă să bea paharul de vin”, a mai spus Alis Grasu.

Managerul Ambulanței București: În ultimele 24 de ore am avut 1226 de solicitări


Citeşte mai multe despre:   ger