Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Managerul Institului Clinic Fundeni se mută în sistemul medical privat. Le mulțumeste miniştrilor Sănătăţii pentru colaborarea în 'interesul pacientului institutului'

Managerul Institului Clinic Fundeni se mută în sistemul medical privat. Le mulțumeste miniştrilor Sănătăţii pentru colaborarea în 'interesul pacientului institutului'

Un articol de: Redacția B1.ro - 13 Aug 2019, 20:05
Sursă foto: Monza România Eveniment

După nouă ani în care a condus Institutul Clinic Fundeni, Carmen Orban se mută la privat urmând a fi noul director general al Grupului Monza România, se arată într-un comunicat de presă de marţi.

Monza România fiind unul dintre cele mai mari spitale private din România. 

”Mulțumesc întregii echipe a Institutului Clinic Fundeni cu care am conlucrat pe durata celor peste 8 ani de mandat în funcția de manager. 

Când mă refer la echipa Instutitului fac trimitere atât la doamnele și domnii Miniștri ai Sănătății cu care am colaborat foarte bine în interesul pacientului Institutului, cât și la echipa managerială și personalul medical al Institutului care au dovedit o înaltă ținută profesională”, a precizat Carmen Orban.

Grupul Monza deţine Spitalul Monza, Spitalul Monza Metropolitan Hopital şi centrul medical din Bucureşti, Spitalul Monza-Ares din Cluj, Centrele Monza Ares din Constanţa şi reţeaua de clinici-butic Ritmico, în cinci oraşe din ţară.

Carmen Orban își va începe activitatea din data de 19 august 2019.

 
 
 
Loading...