Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Sfârșit TRAGIC pentru procurorul și judecătorul care l-au condamnat la închisoare pe călugărul de la Tanacu

Sfârșit TRAGIC pentru procurorul și judecătorul care l-au condamnat la închisoare pe călugărul de la Tanacu

Un articol de: - 10 Apr 2018, 16:03
Sfârșit TRAGIC pentru procurorul și judecătorul care l-au condamnat la închisoare pe călugărul de la Tanacu Eveniment

Celebrul caz de la Mănăstirea Tanacu a cutremurat România în 2006.

Călugărul Daniel Petru Corogeanu a fost condamnat deșia  susținut tot ptocesul că nu el este vinovat de moartea măicuței de 23 de ani..

Medicul legist susținea că măicuța ar fi murit în urma unei doze de adrenalină, iar asistenta de pe salvare care i-ar fi administrat-o a recunoscut că într-adevăr ea i-ar fi făcut injecția. Dar mărturiile nu au fost luate în calcul în proces, iar preotul a fost condamnat la 7 ani de închisoare. 

De remaract este faptul că procurorul care a anchetat cazul a murit subit. După ce a stat la serviciu 12 ore, i s-a făcut rău, iar apoi în doar o lună de zile a murit. Judecătorul de la Înalta Curte de Casație și Justiție care a dat sentință definitivă a murit și el la fel de suspect și neașteptat, scrie VoxBiz.ro.

În anul 2011, fostul călugăr  a fost eliberat din închisoare, dar a ales să se izoleze de lume. Nici măcar vecinii nu știu ce se petrece cu acesta.