Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Maraton de vaccinare în București, pe 7 - 9 mai. Valeriu Gheorghiță: Și eu voi fi prezent și voi vaccina vineri, în centrul de la Sala Palatului (VIDEO)

Maraton de vaccinare în București, pe 7 - 9 mai. Valeriu Gheorghiță: Și eu voi fi prezent și voi vaccina vineri, în centrul de la Sala Palatului (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 04 Mai 2021, 14:28
Maraton de vaccinare în București, pe 7 - 9 mai. Valeriu Gheorghiță: Și eu voi fi prezent și voi vaccina vineri, în centrul de la Sala Palatului (VIDEO) Foto: Guvernul României / Facebook Eveniment

Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19, a anunțat că va participa și el la maratonul de vaccinare ce se va desfășura în București, în perioada 7 - 9 mai. 1.000 de voluntari s-au înscris și vor fi deschise 50 de cabinete de vaccinare. Medicul Gheorghiță va vaccina persoanele care se vor prezenta la centrul din Sala Palatului.

Maraton de vaccinare în București, pe 7 - 9 mai. Valeriu Gheorghiță: Și eu voi fi prezent și voi vaccina vineri, în centrul de la Sala Palatului

 

Valeriu Gheorghiță, despre maratonul de vaccinare din București

 

„Știm că în mai multe județe se organziează activități, evenimente de tip maraton de vaccinare. Primul maraton va avea loc în București pe 7 - 9 mai, în Sala Palatului și Biblioteca Națională. 

Sunt 50 de cabinete de vaccinare. Vaccinul distribuit va fi cel de la Pfizer. 

Sunt 1.000 de voluntari înscriși. Și eu voi fi prezent și voi vaccina vineri în centrul de la Sala Palatului. Ne dorim ca și de această dată să creăm facilitatea ca tot mai multe persoane să fie prezente și să se poate vaccina”, a declarat medicul Valeriu Gheorghiță.

Acesta a mai precizat că în Cluj-Napoca, Iași și Târgu Mureș va avea loc, în 14 - 16 mai, un maraton de vaccinare după modelul celui de la Timișoara. Organizatorii sunt universitățile de medicină și farmacie, în parteneriat cu autoritățile locale. Vaccinul distribuit va fi Pfizer. Și în Craiova va fi organzat un eveniment similar.S-a stabilit data când va trece România la moneda euro! Adio "lei"!