Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment DNA, pe urmele lui Arsenie Boca?! ''Eu văd un pericol imens''

DNA, pe urmele lui Arsenie Boca?! ''Eu văd un pericol imens''

Un articol de: - 16 Mai 2018, 17:59
Eveniment

Procurorii DNA ar putea intra pe firul ”scandalului Arsenie Boca”. Arădeanul care susține că a înregistrat marca a spus că va depune plângere la Direcția Națională Anticorupție  împotriva a doi politicieni care ar fi implicați în comercializarea de icoane cu chipul lui celui mai cunsocut cîlugăr din România, scrie DC News.

De asemenea, BOR susține că nu este posibil ca biserica să nu aibă drept de comercializare a icoanelor sau cărților cu și despre Arsenie Boca.

"Eu văd un pericol imens. Este un atac deliberat la prestigiul și demnitatea BOR care trebuie subminată în primul rând în Ardeal. Este o problemă foarte importantă aici și eu nu mă sfiesc să o spun. Asta se urmărește prin această acțiune care se presupune a fi absurdă, dar care este direct îndreptată împotriva BOR. Biserica Ortodoxă Română a înțeles să înceapă să se apere pentru că e vorba de un patrimoniu care aparține numai mânăstirii. Regulile monahale fac ca tot ceea ce aparține unui călugăr să aparțină mânăstirii în care s-a călugărit", a declarat avocatul, conform RTV.

Citeşte mai multe despre:   Arsenie Boca
 
 
 
Loading...