Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Mare e grădina lui Dumnezeu! Cuviosul Pandele A CITAT-O, evalvios și patriotic, pe însăși Maica Domnului (VIDEO)

Mare e grădina lui Dumnezeu! Cuviosul Pandele A CITAT-O, evalvios și patriotic, pe însăși Maica Domnului (VIDEO)

Un articol de: - 25 Mai 2017, 17:05
Mare e grădina lui Dumnezeu! Cuviosul Pandele A CITAT-O, evalvios și patriotic, pe însăși Maica Domnului (VIDEO) Eveniment

Paranghelie religioasă la Voluntari. În urmă cu două săptămâni, edilul Florentin Pandele a organizat un pelerinaj la Catedrala Sfintei Parascheva din localitate, unde personalitățile centrale și locale au ocupat pridvorul lăcașului de cult, iar mulțimea s-a îmbrâncit și s-a înghesuit să pupe moaștele.

 

Din multitudinea de discursuri, se evidențiază, evident, cel al lui Pandele. Soțul Gabrielei Firea a citat-o, evalvios și patriotic, pe însăși „Maica Domnului, care spunea că România este grădina Maicii Domnului“!

 

Mare e grădina lui Dumnezeu!, afirmă Andrei Pleșu. Scriitorul notează într-un articol pentru Dilema Veche, două lucruri “epocale” din discursul edilului.

 Au descoperit un aeroport părăsit în urmă cu 50 de ani. Au controlat toată zona şi au rămas uluiţi de ce au mai găsit

1. Dl Pandele are, în biblioteca sa, o raritate absolută: o colecție de ziceri ale Sfintei Fecioare, din care a putut spicui un pasaj.

 

2. Maica Domnului avea o (profetică) informație despre existența viitoare a unei țări numite România. Și o iubea ca pe propria Sa grădină. Ce poți să mai spui? Mare e grădina lui Dumnezeu!”, scrie el.

 

Alte imagini memorabile îl au în prim-plan pe Gigi Becali, care căsca strămoșește, pe Gabi Firea, pupată de popor, și mulțimea care pupă moaștele.

SFINȚII PRIMARI! Imagini SCANDALOASE de la paranghelia religioasă organizată de cuplul Pandele-Firea. Invitați de onoare: Becali, Nețoiu și câteva vedete tv

Citeşte mai multe despre:   moaste,   Gabriela Firea