Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Marele regizor Octavian Fulger a murit. Rudele fac acuzații de malpraxis la adresa medicilor care l-au tratat

Marele regizor Octavian Fulger a murit. Rudele fac acuzații de malpraxis la adresa medicilor care l-au tratat

Un articol de: Beatris Ionita - 28 Iun 2020, 16:19
Marele regizor Octavian Fulger a murit. Rudele fac acuzații de malpraxis la adresa medicilor care l-au tratat Eveniment

Octavian Fulger, renumitul regizor de la Teatrul Nottara, s-a stins din viață vineri, la 92 de ani, după ce a fost plimbat la spital și înapoi acasă. Rudele îi acuză pe medicii de pe ambulanță că i-ar fi provocat traumatisme puternice. Nora bătrănului spune că a murit din cauza unei hemoragii interne provoacte de câteva coaste care i-au fost rupte de medicii. 

"Spitalul Clinic de Urgență Floreasca este un laborator al morții. Acum am înțeles de ce l au externat doar după doua ore pe domnul Octavian Fulger. În timpul transportului, sau în timpul investigațiilor, i-au rupt coastele. Ieri îmi spunea după ce a sosit acasă cât de mult l-au brutalizat, cât de groaznic l-au trântit. Am crezut ca exagerează. Acum a murit" a scris femeia pe Facebook.

 A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

 

Cum a murit Ocatvian Fulger

 

Potrivit playtech.ro, familia lui Octavian Fulger ar fi chemat ambulanța pengtru că bărbatul se simțea rău și avea dureri abdominale, dar și în zona plămânilor. Echipajul care a ajuns la locuința sa, i-ar fi administrat niște doar niște injecții, fără să îl transporte la spital. În următoarea zi, bărbatul a devenit inconștient, iar apropiații au chemat din nou ambulanța. 

Nora spune că nici de data aceasta nu a fost luat în serios și nu l-au internat, ci l-au supravegheat câteva ore, după care l-au trmis acasă în stare de semiconstiență. Femeia acuză că timpul transportului sau în timpul investigațiilor, medicii i-au rupt coastele, cel mai probabil pentru că l-au trântit. 

Mai mult decaât atât, femeia spune că ambulanțierii "s-au codit să-l transporte înapoi la domiciliu până nu au primit ceva în buzunarele lor largi".

Fiul regizorului spune că bătrânul era o persoană foarte activă, nu suferea de nicio boală, chiar dacă avea avea o vârstă înaintată și că tată său i-a mărturisit că a fost tratat cu brutatlitate. 

"M-au chinuit atât de rău, m-au brutalizat, m-au trântit, și-au bătut joc de mine...", s-ar fi plâns bătrănul, citează Libertatea. 

La câteva ore după ce a ajuns acasă, Fulger a suferit un stop cardio-respirator, iar echipajul de pe ambulanță nu a putut să îl resusciteze deoarece avea coastele fracturate.

Medicul de pe ambulanță a zis că în spital când l-au manipulat, l-au pus pe targă, probabil l-au scăpat și i-au rupt coastele”, a acuzat Octav Fulger.

Familia este hotărâtă să depună plângere la Colegiul Medicilor pentru malpraxis. În urma acuzațiilor, reprezentanții spitalului au declarat că a fost declanșată o anchetă administrativă.