Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Marian Godină, apel pentru o polițistă din Gorj care suferă de leucemie acută. „A crezut că are COVID-19”

Marian Godină, apel pentru o polițistă din Gorj care suferă de leucemie acută. „A crezut că are COVID-19”

Un articol de: - 27 Apr 2020, 13:11
Marian Godină, apel pentru o polițistă din Gorj care suferă de leucemie acută. „A crezut că are COVID-19” Eveniment

Marian Gondină lansează în mediul online un apel umanitar pentru ajutorarea unei tinere polițiste din județul Gorj diagnosticată cu leucemie acută. Godină scrie într-o postare pe Facebook că polițista lucra doar pe teren, iar atunci când a simțit că are temperatura crescută s-a gândit la COVID-19 şi a mers la spital. Diagnosticul a fost însă mult mai grav.


 

Marian Godină lansează un apel umanitar pentru salvarea unei polițiste din Gorg diagnosticată cu cu leucemie acută


 

Elena Ramona Țoapă abia a ieșit de pe băncile școlii, iar de la absolvirea cursurilor a lucrat ca polițist de teren în județul Gorj. Fiind expusă în această perioadă de pandemie de coronavirus, aceasta a resimțit o stare de rău în urmă cu puțin timp. S-a gândit la oboseală sau la faptul că ar fi putut fi infectată cu noul coronavirus. Astfel, când a simțit că are temperatură, ea s-a prezentat la spital pentru un eventual test de COVID-19. Acesta i-a ieșit negativ, iar medicii au continuat investigațiile. În urma unor analize amănunțite, polițista a primit un diagnostic grav: leucemie acută. Aflând de cazul ei, deja celebrul polițist brașovean Marian Godină i-a sărit în ajutor. El a postat pe contul său de Facebook un mesaj prin care românii o pot ajuta pe Elena Ramona Țoapă.


 

Cum poate fi ajutată tânăara polițistă din Gorj, diagnosticată cu leucemie acută


 

Potrivit mesajului transmis de Marian Godină, tânăra polițistă are mare nevoie de sânge.

„Cei ce doresc să doneze vor spune că o fac pentru Țoapă Elena Ramona, internată la Clinica de Hematologie a Spitalului Universitar”, scrie Godină pe rețeaua de socializare.

Totodată, aceasta are nevoie de bani pentru tratament. Orice sumă este binevenită pentru părinții săi devastați de durere.Au descoperit un aeroport părăsit în urmă cu 50 de ani. Au controlat toată zona şi au rămas uluiţi de ce au mai găsit

Donarea se poate face în contul Raiffeisen Bank - RO56RZBR0000060020615280, deschis pe numele Țoapă Elena Ramona.


 

Nu este prima dată când Maria Godină sare în ajutorul colegilor grav bolnavi

 

 

Marian Godină ‘profită’ de notorietatea sa pe rețelele de socializare și își ajută colegii aflați în situații disperate. La finele anului 2018, polițistul brașovean a publicat pe pagina sa de Facebook un anunț umanitar prin care își ruga prietenii virtuali să îi ajute colega, pe Georgiana Bălan, de la Serviciul de Investigații Criminale, ce fusese diagnosticată cu cancer și care în scurt timp urma să devină mamă.

Georgiana avea la momentul respectiv doar 30 de ani și o viață înainte. Se pregătea să devină mamă pentru prima dată, dar bucuria i-a fost stârpită de o veste cruntă primită de la medici. Cu câteva săptămâni înainte să își țină copilul în brațe, femeia a primit, după o analizăd e rutină, diagnosticul de melanom malign în stadiul 3.

„Ce ziceți, mai reușim încă o dată să facem minuni împreună, mai ales acum, în ziua de Crăciun? Hai să vedem până mâine toată suma strânsă, eu zic că ne putem mobiliza. Și un share ajută!”, scria Godină pe Facebook.


 

Cine este Marian Godină


 

Marian Godină, 33 de ani, este un polițist braşovean care a ajuns vedetă pe internet datorită textelor cu haz de pe Facebook ce prezintă întâmplări din viața de polițist rutier și a reușit să schimbe imaginea breslei sale. Atât de populat este Godină la ora actuală că a scos două cărți care au devenit best seller, potrivit CurteaVeche.ro

"Flash-uri din sens opus" reprezintă volumul de debut al lui Marian Godină, care trece de la uniformă la condei, devenind autor cu acte în regulă. O carte actuală și amuzantă care se citește cu sufletul la gură: momente din viaţa de zi cu zi în care deseori te regăsești, povestiri cu tâlc, personaje savuroase și memorabile întâlnite în trafic, limbaj autentic presărat cu (auto)ironie și umor cât cuprinde. Este cartea pe care nu te poți abține să nu o recomanzi unui prieten după ce o citești.

Cea de-a doua carte îi este dedicată lui Pablo, alpaca pe care a adoptat-o împreună cu soția sa.

Este o carte pentru copii. Micuții care vor intra în acest univers fantastic vor descoperi că, uneori, forțele binelui au înfățișări neobișnuite. Dar acest lucru nu contează, atât timp cât dau dovadă de prietenie, loialitate și încredere.

5 animăluțe hazlii trec prin aventura vieții lor și dau dovadă de bunătate, generozitate și curaj. Povestea este plină de suspans, iar dialogurile dintre personaje, un deliciu.

Citeşte mai multe despre:   Marian Godina,   COVID-19