Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Marian Godină, în RĂZBOI cu DC News, după ce a fost RECLAMAT la IPJ Brașov (FOTO)

Marian Godină, în RĂZBOI cu DC News, după ce a fost RECLAMAT la IPJ Brașov (FOTO)

Un articol de: - 07 Mar 2018, 12:28
Marian Godină, în RĂZBOI cu DC News, după ce a fost RECLAMAT la IPJ Brașov (FOTO) Eveniment

Poliţistul Marian Godină a anunţat, pe pagina sa de socializare, că a fost reclamat de platforma online de ştiri DC News la IPJ Braşov.

Platforma îl acuză pe acesta că încalcă Statutul Poliţistului prin postările sale.

Scandalul a început după ce poliţistul le-a acordat o stea pe pagina de Facebook a site-ului, pentru că jurnaliștii au scris că polițistul ar trebui să ceară aprobare de la șefi pentru a posta pe Facebook. 

Ca urmare a acţiunii acestuia, mulţi internauţi i-au urmat exemplul, oferind recenzii negative.

 

 

„Oamenii ăștia confundă România cu o țară de genul Coreei de Nord. Cică știu ei că agenții de poliție trebuie să ceară aprobare de la șefi pentru a posta pe Facebook, pentru că e spațiu public. Deci după mintea lor și dacă mă duc la piață și vreau să vorbesc, trebuie să cer aprobare. Pentrul modul de a face jurnalism, am intrat pe pagina lor și le-am acordat o steluță mică”, a scris Godină pe pagina personală de socializare.

 

Ulterior, acesta a anunţat că a fost reclamat la IPJ Braşov de jurnalişti şi că aceştia au cerut  să fie luate măsuri împotriva lui: „Jurnaliștii de la DC News au trimis la IPJ Brașov o adresă în care au cerut explicații referitoare la postările mele de pe Facebook, susținând că încalc Statutul Polițistului, pentru că fac politică, or acest lucru este interzis polițiștilor. Eu am mai explicat de câteva ori că sunt foarte atent atunci când postez, tocmai pentru că sunt polițist și am unele restricții și că nu am încălcat niciodată Statutul Polițistului. Nu sunt membru de partid, nu am scris niciodată că prefer vreun partid politic, nu mi-am exprimat niciodată preferințe politice și nici nu am participat la mitinguri cu caracter POLITIC. Astea sunt lucrurile pe care nu am voie să le fac ca polițist. Acum nu e vina mea că dacă ironizez prostia, parvenitismul și dacă vorbesc despre hoți, unii interpretează că fac politică. Nu e problema mea că atunci când susțin că nu-mi plac hoții se simt repede unii. Chiar nu îmi plac hoții, d-aia mi-am și ales să fiu polițist. Nu-mi plac nici proștii și nu-mi place nici de mine când îmi dau seama de momentele în care sunt prost, dar tot ălea sunt momentele în care realizez că totuși mă duce capul suficient încât să recunosc asta. Jurnaliștii de la DC News s-au supărat că, prin metoda "pumnului în gură", "am dat ordin" celor care mă urmăresc să intre pe pagina lor și să le acorde o recenzie slabă. Cine vorbește despre metoda "pumnului în gură"? Ei, cei care au trimis acea adresă la IPJ Brașov sperând că nu voi mai fi lăsat să scriu. Paradoxal, nu? În altă ordine de idei, eu nu am îndemnat pe nimeni să intre și să le dea recenzii slabe, am scris doar că eu am intrat și le-am lăsat o singură stea. Pentru faptul că au ajuns să aibă 1.5 stele din 5, în loc să dea vina pe mine și să îmi acuze stilul "totalitar", mai bine s-ar întreba de ce sunt atât de "apreciați". Vă las să vă delectați cu un nou articol marca DC News, articol pe care îl găsiți atașat în primul comentariu. Titlul e cireașa de pe tort, pe mine chiar m-a amuzat. Noapte bună!”. 

 

Citeşte mai multe despre:   DC News,   Stiri Brasov,   scandal,   reclamă