Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Marian Vanghelie, despre condamnarea soției sale la un an de închisoare cu suspendare: La data când s-a făcut această ”angajare” legea nu exista (VIDEO)

Marian Vanghelie, despre condamnarea soției sale la un an de închisoare cu suspendare: La data când s-a făcut această ”angajare” legea nu exista (VIDEO)

Un articol de: - 24 Oct 2016, 22:28
Marian Vanghelie, despre condamnarea soției sale la un an de închisoare cu suspendare: La data când s-a făcut această ”angajare” legea nu exista (VIDEO) Eveniment

Marian Vanghelie este mulţumit de sentinţa primită din partea judecătorilor de iubita lui Oanei Niculescu Mizil. Fostul deputat a fost condamata la un an de închisoare cu suspendare în dosarul în care este acuzată de conflict de interse. Magistraţii Curţii Supreme au decis să-i reducă pedepasa de la trei ani la un an cu suspendare. Soţia lui Vanghlie este acuzat că şi-a angajat mama la biroul său parlamentar. 

”Eu nu vreau să comentez decizia instanței. La data când s-a făcut această ”angajare”, nu fac deputații angajările, există un întreg departament care se ocupă de aceste lucruri, această lege nu exista. Nimeni, acolo nu i-a spus acest lucru. Eu vreau să vorbesc de principiu. La data respectivă nu exista în legislație că nu ai voie să îți angajezi rudele”, a declarat Vanghelie, pentru Știrile B1 TV. 

”Noi azi am cerut achitarea, în primul rând. După aceea am cerut, art 18 indice 1, o amendă administrativă și pur și simplu, dacă nu și nu, varianta de șase luni cu suspendare. Până la urmă instanța a acceptat apelul nostru și ne-a dat un an, ținând cont că ne-a luat toate celalalte lucruri care fuseseră puse așa, în mod arbitrar.

În momentul de față nu mai există nicio restricție. Vom încerca în prima fază revizuirea și în a doua fază vom merge la CEDO. Este vorba de principiu. Nu avem nicio interdicție. Nu este în regulă și nu cred că așa este normal”, a mai spus Marian Vanghelie

Marian Vanghelie, despre condamnarea soției sale la un an de închisoare cu suspendare

Citeşte mai multe despre:   Marian Vanghelie,   condamnare,   Oana Mizil