Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Marian Vanghelie și Oana Mizil, jefuiți de propria angajată. Le lipsesc bunuri în valoare de 50.000 de euro

Marian Vanghelie și Oana Mizil, jefuiți de propria angajată. Le lipsesc bunuri în valoare de 50.000 de euro

Un articol de: - 20 Mar 2017, 09:58
Marian Vanghelie și Oana Mizil, jefuiți de propria angajată. Le lipsesc bunuri în valoare de 50.000 de euro foto: Bzi Eveniment

Oana Mizil și Marian Vanghelie au fost jefuiți, sâmbătă seara, chiar de propria lor angajată, de origine filipineză. Aceasta lucra în casa lor din Snagov de aproape 8 luni.

Cei doi soți au început să-și pună întrebări în momentul în care au observat că bona nu mai vine la muncă. La scurt timp, au observat că le lipseau mai multe bijuterii valoroase, printre care două inele cu diamante, un ceas scump, dar și bani.

"Această femeie era angajata lor de vreo 8 luni. Dar să o luam cu inceputul. Ei au, de foarte mulți ani, două angajate filipineze de care nu se despart aproape niciodată. Sunt considerate parte din familie. Ei bine, una dintre ele s-a măritat, așa că au fost nevoiți să o înlocuiască. Și, prin recomandări, au ajuns la această femeie de 46 de ani, tot filipineză. Nu și-au bătut capul să o verifice, la momentul respectiv, au mers pe încredere. De atunci, ea lucrează în casa din Snagov alături de cealaltă filipineză veche și de încredere. Rolul celor doua asiatice este atât de menajere, cât și de bone", a spus un apropiat al familiei.ALERTĂ ÎN SHOWBIZ! ULTIMELE DECLARAȚII ALE LUI MARCEL PAVEL DESPRE CORONAVIRUS

"S-a dus să se uite acolo unde își ține bijuteriile și ceasurile și a constatat că îi lipsesc un Hublot (n.r. ceas a cărui valoare este în jur de 20.000 de euro), două inele cu diamante (unul cu diamante albe, altul cu safire și diamante negre) și câteva mii de euro", a mai spus sursa. În total, le lipsesc obiecte în valoare de 50.000 de euro.

Oana Mizil a început să întrebe în stânga și în dreapta mai multe informații despre angajata filipineză și a descoperit că aceasta mai lucrase la alte trei familii înainte și că a procedat exact la fel.

Cei doi foști politicieni urmează să se ducă la poliție pentru a prezenta situația și pentru a face plângere. Aceștia au toate datele filipinezei și au și o bănuială unde s-ar putea ascunde. Duminică, aceasta ar avut o încercare eșuată să iasă din țară.

Citeşte mai multe despre:   Vanghelie