Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Mark Gitenstein, ambasadorul SUA: Oamenii au dreptul de a nu fi conduși de o elită comunistă, reprezentată de moguli

Mark Gitenstein, ambasadorul SUA: Oamenii au dreptul de a nu fi conduși de o elită comunistă, reprezentată de moguli

Un articol de: - 04 Iul 2012, 21:33
Mark Gitenstein, ambasadorul SUA: Oamenii au dreptul de a nu fi conduși de o elită comunistă, reprezentată de moguli Foto: gazetarul.ro Eveniment

Ambasadorul SUA la București, Mark Gitenstein, a declarat, miercuri, că oamenii au dreptul de a nu fi conduși de elite puternice, fie ele comuniste sau nu, care să fie reprezentate de moguli care au în vedere doar propriile interese în detrimentul binelui comun, arată HotNews.

"Oamenii au dreptul inalienabil de a nu fi conduși de o elită puternică, fie ea comunistă sau nu, reprezentată de moguli sau "baieți deștepți", aflată în slujba propriilor interese", consideră ambasadorul.

Acesta a adăugat că este conștient de faptul că forțele care doresc reîntoarcerea la situația de dinainte sunt puternice și neobosite.

"Sunt conștient că forțele care doresc "întoarcerea la situația de dinainte", care se opun acestor reforme, sunt puternice și neobosite", a mai spus Gitenstein.

Citeşte mai multe despre:   Mark Gitenstein