Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Mark Zuckerberg anunță noua MISIUNE a Facebook: Vrem să-i ajutăm pe oameni să construiască grupuri. Vrem să-i apropiem, nu doar să-i ținem conectați (VIDEO)

Mark Zuckerberg anunță noua MISIUNE a Facebook: Vrem să-i ajutăm pe oameni să construiască grupuri. Vrem să-i apropiem, nu doar să-i ținem conectați (VIDEO)

Un articol de: - 23 Iun 2017, 14:34
Mark Zuckerberg anunță noua MISIUNE a Facebook: Vrem să-i ajutăm pe oameni să construiască grupuri. Vrem să-i apropiem, nu doar să-i ținem conectați (VIDEO) Foto: Facebook Newsroom DA-CH Eveniment

Cea mai importantă rețea socială, Facebook își schimbă din nou strategia. Anunțul a fost făcut chiar de către fondatorul ei, Mark Zuckerberg într-un interviu accordat postului de televiziune CNN.

Mark se gândește la posibilitatea că userii să fie integrați în mai multe grupuri utile lor, unde pot discuta probleme din cela mai diverse. Acest lucru nu demonstrează decât că Facebook își dorește tot mai mult să crească calitativ și nu cantitativ, potrivit hotnews.ro

„Putem face multe pentru a ajuta la crearea unei dezbateri productive pe marginea celor mai importante probleme”, spune Zuckerberg.

De asemenea, Mark a sesizat știrile false și limbajul agresiv care incită la violențe și ură, ceea ce l-a făcut să se gândească la ce ar putea să facă în privința asta.

Ceea ce își dorea Facebook era „să dea oamenilor puterea să distribuie și să facă lumea mai deschisă și conectată”. Acum ei vor „să dea oamenilor puterea de a construi comunități și să aducă oamenii mai aproape unii de alții”.

Zuckerberg recunoaște că nu este de ajuns ca oamenii să stabilească diverse conexiuni online și că sunt mult mai multe de făcut.

Mark Zuckerberg anunță noua MISIUNE a Facebook: Vrem să-i ajutăm pe oameni să construiască grupuri. Vrem să-i apropiem, nu doar să-i ținem conectați (VIDEO)

„Este important sa le dai oamenilor o voce, sa fie exprimate cele mai diverse opinii si trebuie sa muncim sa construim lucruri care sa ne uneasca si sa ne permita sa avansam impreuna” a declarat Mark.

Rețelei i se reproșează că manipulează și că ajută la propagarea știrilor false într-un mod nemaivăzut. Facebook se vrea a fi o forță a binelui, însă realitatea a dovedit că multe lucruri negative se petrec în retea, exemple recente fiind live-urile violente.

 Informaţia orei îl are în centru pe Radu Mazăre, care tocmai a...