Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Marș pentru Normalitate, la București. În spiritul valorilor creștine, participanții au transmis membrilor comunității LGBT mesaje pline de ”toleranță”: ”VĂ DISPREȚUIM!” (VIDEO)

Marș pentru Normalitate, la București. În spiritul valorilor creștine, participanții au transmis membrilor comunității LGBT mesaje pline de ”toleranță”: ”VĂ DISPREȚUIM!” (VIDEO)

Un articol de: - 20 Mai 2017, 13:37
Marș pentru Normalitate, la București. În spiritul valorilor creștine, participanții au transmis membrilor comunității LGBT mesaje pline de ”toleranță”: ”VĂ DISPREȚUIM!” (VIDEO) Foto: Inquam Photos / Octav Ganea Eveniment

Două marşuri au loc sâmbătă în Capitală. Al normalităţii şi al diversităţii. Pentru început, pe străzile Bucureştiului şi-au făcut apariţia cei de la Noua Dreaptă, care manifestează pentru familia întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat şi o femeie. Organizat an de an începând din 2005 şi ajuns la a 13-a ediţie, Marșul pentru Normalitate este manifestarea care promovează valorilor familiei creştine tradiţionale, informează B1 TV.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Unii dintre participanți, însă, se pare că au uitat complet de valorile creștine în numele cărora pretind că manifestează. Valori precum iubirea, toleranța, înțelegerea le-au ieșit acestora din vocabular, dar s-au folosit de alți termeni, pe care i-au și scris pe pancarte. De exemplu, unul dintre cei prezenți le-a transmis membrilor comunității LGBT un mesaj care numai valori creștine nu transmitea: ”vă disprețuim!”.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Cu toate acestea, președintele Noua Dreaptă, Tudor Ionescu, a insistat că nu protestează ”împotriva diversității, ci pentru normalitate, pentru familia naturală, pentru familia normală, pentru familia creștină, pentru familia tradițională formată dintr-un bărbat și o femeie”.

Foto: Inquam Photos / Octav GaneaAu găsit, lângă Mangalia, o peşteră veche de 5,5 milioane ani. A venit NASA! Au descoperit în ea ceva şoc! Au mai văzut asta doar pe Marte

”Organizăm Marșul normalității pentru al 13-lea an consecutiv. Anul acesta nu doar Partidul Noua Dreaptă organizează, sunt alături de noi și Partidul România Unită (PRU) și Partidul România Mare (PRM), deci trei partide extraparlamentare, trei partide creștine. Acest marș spune un ”nu” hotărât căsătoriilor între persoane din același sex și tentativelor de legalizare a adopțiilor de către cuplurile de homosexuali. Aceste revendicări intră într-o contradicție flagrantă cu legislația română în domeniu”, a mai afirmat Ionescu. 

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

El a mai spus că Parlamentul practic și-a bătut joc de cele trei milioane de români care au semnat pentru modificarea Constituției în sensul definirii familiei drept uniunea dintre un bărbat și o femeie, pentru că fiecare dintre cele două Camere și-au pasat de la una la alta această lege. 

Marș pentru Normalitate, la București. În spiritul valorilor creștine, participanții au transmis membrilor comunității LGBT mesaje pline de ”toleranță”: ”VĂ DISPREȚUIM!”

Totodată, Tudor Ionescu a acuzat PSD, ALDE și PNL că au promis organizarea referendumului în luna aprilie și nu s-au ținut de cuvânt.

”Rușine, deci, parlamentarilor români care și-au bătut joc de cei trei milioane de români!”, a conchis președintele Noua Dreaptă.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citeşte mai multe despre:   familie,   discriminare