Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Acuzaţiile ACIDE ale unui fost deţinut, prieten cu victima de la Mediaş: "NU vreţi să va băgaţi recursul compensatoriu undeva?"

Acuzaţiile ACIDE ale unui fost deţinut, prieten cu victima de la Mediaş: "NU vreţi să va băgaţi recursul compensatoriu undeva?"

Un articol de: B1.ro - 22 Ian 2019, 11:30
Acuzaţiile ACIDE ale unui fost deţinut, prieten cu victima de la Mediaş: "NU vreţi să va băgaţi recursul compensatoriu undeva?" Eveniment

Un fost coleg de muncă al bărbatului ucis la Mediaş, pe baza recursului compensatoriu, a făcut o postare pe Facebook în care  explică toate neregulile care au loc în închisori: de la faptul că deţinuţii nu sunt hrăniţi cum trebuie până la faptul că nu se investeşte în reeducare, deşi la ieşirea din îbchisoare se vrea ca foştii puşcăriaşi să nu mai recidiveze.

Eugen Moisa, zis „Măgeană”, spune că deţinuţii nu au cerut recursul compensatoriu şi dă vina pe politicieni pentru toate aceste situaţii în care foştii puşcăriaşi au recurs la violenţe, violuri sau hoţii. 

Eugen Moisa locuieşte la Frankfurt, unde a fost coleg de serviciu cu Faghiura Marius Andrei, tânărul care a murit în urma loviturilor de cuţit aplicate de recidivistul Rusu Marius.

"Nu am văzut programe reale de reeducare decât pe hârtie sau cele care noi ni le-am cumpărat de la unul la altul că să dăm bine la eliberarea condiţionată. Ştim şi noi că dacă acolo nu ne vom cumpăra libertatea, implicit cursurile de reeducare, nu vom avea parte de înţelegere în faţa judecătorului de eliberări condiţionate.

Ultima noastră găselniţă era să plătim pe altul să muncească pentru noi, el lua banii de la munca prestată, în jur de 300 ron, iar noi ne însuşeam zilele câştig, în jur de 7, ca să scăpăm mai repede şi în faţa judecătorului să rezulte că am muncit. Împuşcam 2 iepuri dintr-o dată! Erau vremuri grele în care ne luptam la CEDO să scăpăm de igrasie, să numai mirosim groaznic când mergem la vizită cu familia sau avocaţii, să ne apărăm imaginea de nespălaţi", a scris Eugen Moisa. 

Vedeţi aici postarea integrală de pe pagina lui de Facebook. 

Citeşte mai multe despre:   Stiri Mediaș