Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Mărturisirea lui Gheorghe Vlădan, criminalul de la coafor: "Am luat pistolul din haină şi nu-mi dau seama cum s-a descărcat"
Exclusiv

Mărturisirea lui Gheorghe Vlădan, criminalul de la coafor: "Am luat pistolul din haină şi nu-mi dau seama cum s-a descărcat"

Un articol de: B1 TV - 09 Apr 2012, 15:28
Mărturisirea lui Gheorghe Vlădan, criminalul de la coafor: "Am luat pistolul din haină şi nu-mi dau seama cum s-a descărcat" Eveniment

Gheorghe Vlădan, criminalul din coaforul Perla a ajuns o singură dată în instanţă şi a dat amănunte, în scris, pe trei pagini, prezentate în exclusivitate de B1 TV. Vlădan a declarat că nu a premeditat crimele de la începutul lunii martie. Mai mult, spune că nu recunoaşte în faptele comise.

''Am intrat şi am cerut să vorbesc cu soţia mea. Aceasta, pe un ton agresiv, faţă de discuţia anterioară, mi-a cerut să părăsesc incinta salonului. M-a luat altă persoană pe care nu o cunosc. S-a apropiat de mine m-a prins de haină şi m-a tras spre ieşire zicându-mi să o las în pace pe soţia mea şi aceasta la rândul său mi-a introdus mâna în interiorul hainei, întrebându-mă: <>, cu referire la pistol, soţia mea ştia că eu port întotdeauna pistol la mine'.'

Fostul anagajat al Ministerului de Interne spune că nu îşi aminteşte exact ce s-a întâmplat.

''În îmbulzeala creată am luat pistolul din buzunarul hainei şi nu pot să-mi dau seama cum acesta s-a descărcat, îmi aduc aminte că s-a descărcat de două ori, ulterior am aflat de la organele de urmărire penală că aş fi tras zece focuri. (…) Nu am văzut momentul în care victimele au fost rănite şi au căzut la sol (…) Imediat am simţit o stare de temere, parcă nu aş fi fost eu în acele momente'.'

Mai mult, Vlădan spune că nu ştia că arma e încărcată.

Nu ştiam că arma este încărcată, aceasta fiind un pistol marca Glock semi-automat, care se încarcă singur de fiecare dată. Această armă nu are piedică. Nu ştiu când anume am încărcat arma. La domiciliu mai aveam 50 de cartuşe. Nu am auzit oameni ţipând în incinta coaforului.

Gheorghe Vlădan şi-a mai amintit că mai folosise arma în urmă cu doi ani, în poligon. Nu fusese încărcată după acele trageri.

Soţul ucigaş le-a mai declarat judecătorilor că a reîncărcat arma după doi ani, pe 2 martie 2012. A făcut acest lucru deoarece cartuşele stăteau împrăştiate prin maşină.

Pe 5 martie, Gheorghe Vlădan și-a ucis soţia și pe casiera din coaforul din zona Dorobanți din Capitală, unde cele două lucrau. În incident au mai fost rănite alte șase persoane. Vlădan se află în prezent în arest preventiv.

Unica declarație a lui Gheorghe Vlădan
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Gheorghe Vlădan,   pistol,   criminal