Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Masterplanul Cartierului pentru Justiție, finalizat. Care este zona în care se vor muta toate instituțiile din sistemul judiciar (VIDEO)

Masterplanul Cartierului pentru Justiție, finalizat. Care este zona în care se vor muta toate instituțiile din sistemul judiciar (VIDEO)

Un articol de: Traian Avarvarei - 25 Sep 2020, 17:44
Masterplanul Cartierului pentru Justiție, finalizat. Care este zona în care se vor muta toate instituțiile din sistemul judiciar (VIDEO) Foto: Ministerul de Justitie Eveniment

Ministerul Justiției anunța finalizarea masterplanului Cartierului pentru Justiție, care presupune gruparea tuturor instituțiilor de justiție din Capitală într-un singur areal imobiliar.


 


 

Masterplanul Cartierului pentru Justiție este gata

 

 

"Conceptul general urbanistic-arhitectural (Masterplan) a fost realizat de firmă Gensler- companie globală de design și arhitectură de talie internațională și nr. 1 mondial al anului 2019-în colaborare cu experți din cadrul Băncii Mondiale și Ministerul Justiției.

Totodată, Ministerul Justiției a lansat și procedura de licitație pentru realizarea Planului Urbanistic de Detaliu și a proiectării detaliate a Cartierului pentru Justiție", se precizează în informarea ministerului.

"Cartierul pentru Justiție" reprezintă un obiectiv major de investiții, care va creă condițiile optime pentru accesul cetățenilor la actul de justiție.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.Graniță ÎNCHISĂ! Cine NU va mai putea intra, sub nicio formă!

 


 

"Cartierul pentru Justiție" va fi lângă Biblioteca Națională a României 

"Cartierul pentru Justiție" este localizat în vecinătatea Bibliotecii Naționale a României, pe bd. Mircea Vodă, în apropiere de zona Unirii.

Acesta va grupa spațiile destinate instanțelor de judecată, cât și a parchetelor de pe lângă acestea cu sediul în București (săli de judecată, arhive, birouri pentru judecători și procurori, grefieri, personal contractual și auxiliar, spații tehnice etc.), precum și a altor instituții din sistemul judiciar.

Citeşte mai multe despre:   Ministerul Justitiei,   Cartierul pentru Justitie