Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Măsuri după căldura sufocantă care a pus stăpânire pe Capitală. Primarul general Gabriela Firea anunță că vor fi instalate 20 de corturi de prim-ajutor (VIDEO)

Măsuri după căldura sufocantă care a pus stăpânire pe Capitală. Primarul general Gabriela Firea anunță că vor fi instalate 20 de corturi de prim-ajutor (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 25 Iun 2016, 16:29
Măsuri după căldura sufocantă care a pus stăpânire pe Capitală. Primarul general Gabriela Firea anunță că vor fi instalate 20 de corturi de prim-ajutor (VIDEO) Foto: metropotam.ro Eveniment

Măsuri după căldura sufocantă care a pus stăpânire pe Capitală! 20 de corturi de prim-ajutor vor fi amplasate în Bucureşti, în cele mai aglomerate zone.

Anunţul a venit din partea primarului general Gabriela Firea. Şi pentru că oamenii nu mai ştiu cum să se răcorească, apa din toate ştrandurile și piscinele va fi verificată pentru a nu exista îmbolnăviri, a mai spus Firea.

Şi parcurile vor fi luate la verificat şi toaletat.KAUFLAND / LIDL / CARREFOUR / PROFI / MEGA IMAGE / AUCHAN. ANUNŢUL CE AFECTEAZĂ TOŢI CLIENŢII DIN ROMANIA

„Aceste corturi vor fi amplasate începând cu 1 iulie, deci cu vinerea viitoare și vor avea un program între ora 11 și ora 19. Vor avea medici, asistenți, apă, aer condiționat, tensiometre, aparat pentru glicemie, medicamente de prim ajutor.

Am solicitat ca toate ștrandurile, bazinele și piscinele să fie verificate, atât în ceea ce privește calitatea apei, pentru a nu exista îmbolnăviri în rândul copiilor sau adulților. De asemenea toate piscinele și ștrandurile vor trebui să facă dovada ca au salvamari”, a spus Gabriela Firea, potrivit B1TV.

În plus, noul primar general al Capitalei, a menționat că s-au luat măsuri pentru a începe toaletarea arborilor pentru a se evita accidentele pe vreme de furtună.

„În ceea ce privește locurile de joacă și parcurile am luat toate măsurile necesare pentru a începe în măsuri de urgență pentru toaletarea arborilor, pentru ca pe vreme de furtună să nu se mai întâmple accidencidente în parcuri, așa cum cunoașteți, să cadă crengi peste copii, iar copiii să ajungă la spital cu răni”, a mai spus Firea.

 

 

Citeşte mai multe despre:   Gabriela Firea,   canicula,   masuri