Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Vizita Papei Francisc în România afectează și Aeroportul Internațional Henri Coandă: ”Sunt posibile aglomerări pe...”

Vizita Papei Francisc în România afectează și Aeroportul Internațional Henri Coandă: ”Sunt posibile aglomerări pe...”

Un articol de: Irina Mina - 30 Mai 2019, 13:53
Vizita Papei Francisc în România afectează și Aeroportul Internațional Henri Coandă: ”Sunt posibile aglomerări pe...” Eveniment

Papa Francisc va sosi vineri în România.

În acest context, Aeroportul Internațional Henri Coandă a scris, pe Facebook, că vor fi posibile aglomerări pe fluxurile auto către aeroport, în zona terminalelor și pe fluxul de ieșire din aeroport.

Mai mult, instituția îndeamnă pasagerii să își asigure o rezervă de timp suficientă, atât în dimineața zilei de vineri, 31 mai, cât și în cea a zilei de sâmbătă, 1 iunie.

”În atenția pasagerilor! Cu ocazia vizitei Sanctității Sale Papa Francisc la București, în zilele de 31 mai și 1 iunie, la Aeroportul Internațional Henri Coandă București vor fi puse în aplicare măsuri speciale de securitate.

În aceste condiții, sunt posibile aglomerări pe fluxurile auto către aeroport, în zona terminalelor și pe fluxul de ieșire din aeroport.

Recomandăm pasagerilor, însoțitorilor acestora, precum și tuturor celorlalți vizitatori ai Aeroportului Henri Coandă să își asigure o rezervă de timp suficientă, atât în dimineața zilei de vineri, 31 mai, cât și în cea a zilei de sâmbătă, 1 iunie.

Personalul CN Aeroporturi București și al colaboratorilor (instituții ale statului - SRI, poliție transporturi, poliție de frontieră, vamă - companii aeriene, agenți de handling etc.) va depune toate eforturile în vederea asigurării condițiilor pentru un tranzit fluent al pasagerilor prin aeroport”, se arată în mesajul publicat pe rețeaua de socializare.

Citeşte mai multe despre:   Papa Francisc